Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Diana Matei, roast-ul neașteptat și surpriza muzicală de senzație. Reacția lui Dani Oțil

Diana Matei a urcat pe scena iUmor încrezătoare, dar foarte emoționată, urmând să facă un roast de zile mari la adresa celui de-al patrulea jurat al serii, Dani Oțil.

diana matei la iumor 12 Galerie
Diana Matei a urcat pe scena iUmor încrezătoare, dar foarte emoționată, urmând să facă un roast de zile mari la adresa celui de-al patrulea jurat al serii, Dani Oțil. | Antena 1

Dani Oțil a fost luat la roast de Diana Matei, deși el se aștepta să intre în scenă Răzvan, jumătatea lui de la Neatza cu Răzvan și Dani, și Ramona Olaru, asistenta lor sexy.

“Sper ca Răzvan și Ramona să facă un dans la bară”, a zis Dani Oțil, sperând că următorul roast va fi făcut de colegii lui.

Din nefericire, Dani nu a ghicit și a intrat în scenă Diana Matei, despre care prezentatorul a spus că a cântat la nunta lui.

Diana Matei, roast-ul blând la adresa lui Dani Oțil

Diana Matei a mărturisit că nu a făcut niciodată un roast până acum și are emoții. Dani a spus despre ea că e una dintre preferatele lui.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Daniel Preda, roast-ul pe ritmuri de hip hop care a zguduit scena. “Mâna sus pentru Cheloo, yo”

Frumoasa cântăreață a spus că se simte onorată că a fost invitată la nunta lui cu Gabriela.

“Am fost și la nunta ta. Mi s-a părut că ai fost și ești un organizator excepțional. A fost atât de frumos încât abia aștept să particip la următoarea”, i-a transmis Diana Matei.

Diana a lăudat și familia minunată pe care o are Dani Oțil și a vorbit și despre cursele lui cu motociclete și pasiunea sa.

“Cât de fericit o să fie cel mic că o să aibă cine să îi conducă mașinuțele dacă se strică telecomanda”, a mai adăugat Diana, despre statura lui Dani.

De asemenea, Diana a spus că prezentatorul TV este un om de televiziune de o viață întreagă, având o carieră stufoasă și poate spune că e suficient cât a muncit până acum.

“Totul I se datorează talentului natural pe care îl are. Răzvan, bineînțeles”, a mai spus cântăreața.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Silent Rocco, sceneta mută care i-a distrat pe toți.“Colecție primăvară-vară de haine posedate”

În încheiere, Diana Matei i-a transmis un mesaj emoționant prezentatorului TV.

“Dani Oțil, să știi că eu te iubesc, te respect, cred că ești un tip senzațional. Sper să faci emisiunea Neatza până la 80 de ani și te rog să mă ierți dacă te-am supărat”, i-a zis Diana lui Dani.

Ce a urmat a fost menit să îndulcească roast-ul pe care tocmai îl făcuse. Diana Matei i-a chemat alături de ea pe băieții din Taraful ei și au început să cânte.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Gabriela Oțil, roast-ul usturător care i-a surprins pe jurații iUmor. "Mă înclin... Dani Oțil, mesaj emoționant după roast-ul pe care i l-a făcut Gabriela Oțil, la iUmor. Mărturisirile la rece ale prezent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x