Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Burlacu, numărul de auto-ironie care i-a convins pe jurați: “Bă, chiar a fost simpatic!”

Alin Burlacu a venit la iUmor să se laude cu părul lui lung și faptul că e rocker. Concurentul iUmor a spus că are un canal de YouTube unde postează vlog-uri de la festivale și concerte.

alin burlacu la iumor sezonul 12 Galerie
Alin Burlacu a venit la iUmor să se laude cu părul lui lung și faptul că e rocker. Concurentul iUmor a spus că are un canal de YouTube unde postează vlog-uri de la festivale și concerte. | Antena 1

Alin Burlacu a spus că nu se pricepe doar la muxica rock, ci vrea să demonstreze că e priceput și la stand-up. Concurentul a pășit în scenă foarte încrezător în sezonul 12 iUmor, gata să îi surprindă pe cei patru jurați, demonstrându-le că are simțul umorului.

Concurentul iUmor a început cu o glumă despre iubita lui și a zis că dacă ar fi avut o iubită pe bune, cu siguranță aceasta s-ar fi supărat pe el.

Apoi el a vorbit despre numele lui, Alin, motivând că părinții lui nu au avut mai multă imaginație și s-a ales cu acest nume. A învățat să îi placă în cei 24 ani de când îl poartă.

Alin Burlacu a venit pregătit cu un număr de auto-ironie la iUmor 2022

“E un nume mic. E direct proportional cu înălțimea mea”, a spus Alin care a mai menționat că pe același principiu a mers și când și-a botezat organul genital.

Concurentul a spus că numele lui de familie e Burlacu și nu a ales acest nume, nici nu e o poreclă.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu au ținut lecția despre castravete! Ce l-a enervat pe Bendeac

“Fosta mea iubită, nu zic că era geloasă, dar m-a pus să îmi schimb numele din Alin Burlacu în Alin Proprietatea lu Ioana”, a povestit concurentul iUmor.

Alin a mai mărturisit că are unghiile lungi la mâna dreaptă pentru a putea cânta la chitară, aceasta fiind una dintre pasiunile lui. Cu toate acestea, a fost judecat pentru look-ul său și o fată l-a întrebat de ce și-a lăsat unghiile lungi, pentru că doar fetele fac asta.

“Și eu știam că doar băieții au mustață, dar nu te-am întrebat de ce ți-ai lăsat”, a zis Alin.

Alin nu putea să nu facă și puțină autoironie și s-a legat de înălțimea sa, spunând că are 1,55 m.

“Sunt atât de mic încât am voie să conduc doar mașini de jucărie”, a zis concurentul iUmor.

“Sunt atât de mic încât eu dacă merg la masaj pe mine nu mă dă cu ulei de corp, mă dă cu muștar”, a mai adăugat Alin.

Jurizarea lui Alin Burlacu. Mihai Bendeac i-a spus că seamănă cu Iisus

“Ți s-a spus vreodată că semeni foarte bine cu Iisus?”, i-a zis Mihai Bendeac lui Alin. Concurentul i-a mărturisit că I se întâmplă destul de des.

“Mie mi se pare că ai un mega potențial și că tre să știi să înveți să te marketezi un pic mai bine, dacă ești un fan al muzii rock, cumva aș vrea să aduci treaba asta”, i-a transmis Delia concurentului iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neașteptată

“Nanorocker-ul nostru a venit în această seară plin de viață, vesel”, a zis Cheloo.

“Bă, chiar a fost simpatic”, a adăugat și Mihai Bendeac.

“Vreau să îți mulțumesc că ai venit și că am râs”, a spus Florin Dumitrescu.

Alin Burlacu a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Bourașu a (re)venit cu ghicitori la purtător. Jurații s-au întrecut în răspuns... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Amalia Struț, fostă concurentă Mireasa, gata să găsească bărbatul perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x