Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Bogdan Vandici, "cuțit în spate" pentru Chef Florin Dumitrescu în timpul unui roast acid

Bogdan Vandici, fostul câștigător al show-ului culinar Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe Florin Dumitrescu, cel de-al patrulea jurat în această seară.

bogdan vandici la iumor sezonul 12 Galerie
Bogdan Vandici, fostul câștigător al show-ului culinar Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe Florin Dumitrescu, cel de-al patrulea jurat în această seară. | Antena 1

Bogdan Vandici a urcat pe scenă încrezător, pregătit “să se răzbune” pe Chef Florin Dumitrescu. Bogdan a fost chiar în echipa lui Florin Dumitrescu când a participat la show-ul culinar.

“Chef Florin mi-a dat un cuțit în mână și se pare că eu astăzi i-l voi da în spate”, a spus Bogdan, stârnind hohote de râs.

Bogdan era supărat că de fiecare dată când îl sună pe Chef Florin Dumitrescu, el nu îi răspunde. Singura dată când i-a răspuns a fost doar ca să îi spună că îl va suna înapoi în 5 minute.

Bogdan Vandici l-a luat la roast pe Florin Dumitrescu la iUmor 2022

“Și iată că am așteptat de la 1 la 5 zile lucrătoare pentru că Chef Florin e discipolul lui Einstein. Pentru el timpul e relativ. La fel și pieptănătura”, a mai zis Bogdan.

Citește și: iRoast, 19 februarie 2022. Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată. Și-a ratat șansa la o poveste de iubire cu Mădălina Ghenea

Fostul câștigător Chefi la cuțite nu putea să nu îl laude pe Florin Dumitrescu spunând că mereu l-a ajutat să se călească. Atunci când vine vorba de sfatul principal profesional pe care Florin Dumitrescu I l-a dat lui Bogdan, Chef i-a zis să plece din țară.

“El mi-a spus să plec din țară doar ca să îi trimit vederi de unde-s eu ca să vadă și el cum arată altă țară”, a mai adăugat Bogdan.

Bogdan a dezvăluit un secret. Și-ar fi dorit mult să fi fost în echipa lui Chef Scărlătescu pentru că acolo erau cele mai frumoase fete.

“Dar am ajuns în echipa lui Chef Florin Dumitrescu unde cea mai mișto gagică este mereu el”, a zis Bogdan, stârnind hohote de râs la masa juriului.

Bogdan i-a luat la roast și pe ceilalți jurați iUmor și a vorbit despre cum s-ar descurca aceștia dacă ar fi jurați la Chefi la cuțite.

“Poate Mihai Bendeac s-ar descurca bine deoarece el gustă din majoritatea concurentelor de pe această scenă”, a spus Bogdan Vandici.

“E degustătorul emisiunii”, a spus Șerban Copoț din culise.

La final, Bogdan i-a mulțumit lui Chef Florin Dumitrescu pentru ajutorul pe care I l-a oferit și i-a spus că îl apreciază enorm.

iUmor sezonul 12, un sezon plin de surprize

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iRoast, 19 februarie 2022. Adriana Trandafir, emoție pură pe scena iUmor. Ce poreclă specială are pentru Rodica Popescu Bitănescu

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Tomas Nistorov, număr de circ fenomenal. "Ești cel mai echilibrat tânăr pe car... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Chef Iosif Ștefănescu, roast-ul de neuitat pentru Florin Dumitrescu. Cum s-a "...
Video iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! Sambata, 16.09.2023, 23:30
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Joi, 21.09.2023, 10:06
Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Miercuri, 20.09.2023, 10:42
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Luni, 18.09.2023, 17:46
Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, difuzată aseară, în intervalul 19:59 – 23:23, la Antena 1, a fost lider de audiență.

Duminica, 17.09.2023, 10:23
x