Antena Căutare

Florin Dumitrescu, al patrulea jurat iUmor de astăzi, va fi luat la roast de bucătarii Iosif Ștefănescu și Bogdan Vandici

Astăzi, de la 20.00, la Antena 1, Iosif Ștefănescu și Bogdan Vandici îl vor surprinde pe cel de-al patrulea jurat iUmor, Florin Dumitrescu, cu un roast ”condimentat cu sare și piper”.

În această seară, de la 20.00, emisiunea iUmor continuă cu cea de-a doua ediție din audiții, al cărei jurat supriză este chef Florin Dumitrescu

Antena 1

În această seară, de la 20.00, emisiunea iUmor continuă cu cea de-a două ediție din audiții, al cărei jurat supriză este chef Florin Dumitrescu. Nu mare i-a fost mirarea celui de-al patrulea jurat când pe scena umorului au urcat Iosif Ștefănescu și Bogdan Vandici, pentru a lua la roast diferite ipostaze prin care au trecut împreună.

„În mintea lui Florin, pentru a accepta să fie cel de-al patrulea jurat la iUmor, nu a putut fi decât dorința de distracție și adrenalină, pentru că îi plac provocările”, a declarat Iosif Ștefănescu despre jurat. Surprins de prezența celor doi colegi de breaslă pe covorul roșu iUmor, Florin Dumitrescu a exclamat: ”Nu pot să cred așa ceva!”. Ce amănunte ”picante” au scos la suprafață cei doi bucătari, telespectatorii vor afla astăzi, de la 20.00, la iUmor.

Citește și: iRoast, 19 februarie 2022. Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată. Și-a ratat șansa la o poveste de iubire cu Mădălina Ghenea

iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1.

Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Citește și: iRoast, 19 februarie 2022. Cosmin Natanticu, numărul de stand-up despre familie: “Soția mea, nu că e rea de foame, e satana"

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Citește și: iRoast, 19 februarie 2022. Marius Bodochi, roast pentru colega lui de scenă: "Cum se poate, Rodica? Chiar așa ai ajuns?"

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Articolele vestimentare semnate iUmor sunt disponibile și în sezonul 12, iar hanoracele, șepcile, căciulile sau șosetele cu designuri fresh vor primi cu siguranță trei THUMBS UP din partea prietenilor. Produsele pot fi găsite în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care telespectatorii pot achiziţiona produse utile special create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei Antena 1!

iRoast, 19 februarie 2022. Adriana Trandafir, emoție pură pe scena iUmor. Ce poreclă specială are pentru Rodica Popescu ... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Toma Alexandru, număr de stand-up de excepție: "M-am pus în patru labe"...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x