Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Dragoș Stan a agitat spiritele. Delia: "Când prinde pe cineva, îl toacă mărunt"

Dragoș Stan, noul concurent iUmor, a spus că se ocupă de entertainment în viața de zi cu zi și a venit la iUmor pentru a-și valida glumele.

dragos stan la iumor sezonul 12 Galerie
Dragoș Stan, noul concurent iUmor, a spus că se ocupă de entertainment în viața de zi cu zi și a venit la iUmor pentru a-și valida glumele. | Antena 1

Dragoș Stan a mărturisit că este nou în lumea stand-up-ului și își dorește să ajungă să fie din ce în ce în mai bun. Înainte de a veni cu glumele sale la iUmor, Dragoș a povestit că și-a testat glumele pe prieteni. Concurentul a povestit o experiență inedită din lumea stand-up-ului. A făcut stand-up dintr-o groapă la o petrecere corporate și totul s-a dus de râpă atunci când a început să plouă.

“E o experiență revelatoare și o experiență care te schimbă, te întărește”, spune Dragoș.

El a mărturisit că nu are așteptări și vrea să fie surprins.

Dragoș Stan, concurentul care a văzut lucrurile pozitive din tot răul care se întâmplă în țară, la iUmor 2022

Mihai Bendeac deja îl cunoaștea pe noul concurent iUmor care a urcat cu energie bună pe scenă în sezonul 12 pentru a-I impresiona pe cei patru jurați. Mihai a spus că l-a văzut pe internet în foarte multe sketch-uri.

Dragoș chiar are și o emisiune numită Epic Show la care Mihai Bendeac a fost invitat în trecut.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Elena Albu a vrut să cânte versuri de la Paraziții pe muzică populară, dar Cheloo s-a enervat

“Tu semeni cu Bordea, nu cu Mr. Muscolo. Mie așa mi se pare”, i-a zis Delia concurentului.

Dragoș a venit să facă stand-up de referință patriotică și i-a invitat pe toți să își schimbe perspectiva pentru a vedea partea pozitivă a lucrurilor.

“Avem instinctul ăsta de sfătoși să le zicem celorlalți ce să facă indiferent dacă suntem bărbați sau femei, dacă suntem din urban, sau din rural. (…) Ceea ce a contact a fost nivelul de educație”, a povestit Dragoș.

“Cred că fiecare de aici e în stare să zică “Dar bagă-te mă, că ai loc” în momentul în care am fi participanți la o orgie”, a exemplificat concurentul iUmor.

El spune lucrurile astea nu ar ține la noi, la români, pentru că ar fi mult prea multe păreri și comentarii.

“Am fi cum erau tații noștri pe vremuri. Se adunau așa toți când se ridica capota de Dacie și era o problemă. Cred că exact aceleași replici ar fi”, a mai zis Dragoș.

De asemenea, concurentul a mai menționat că suntem extrem de pricepuți și buni constructori. Noi am reușit să terminăm de construit Catedrala Neamului, pe când spaniolii nu au terminat nici în 100 de ani La Sagrada Familia.

Românii sunt buni și la reciclat pentru că toți avem punga cu pungi acasa, dar suntem și buni la hoție.

“Hoția deșteaptă nu înseamnă să încalci legea furând și să nu te prindă. Hoție deșteaptă înseamnă să faci legi cu care să poți fura. Suntem buni la asta”, a mai zis Dragoș Stan.

România se poziționează printre primele locuri și atunci când vine vorba de videochat, iar Dragoș le-a lăudat pe femei pentru asta.

“Bravo, fetele noastre. Ați adus aurul în țară sub formă de token-uri. Și bravo și băieții că putem să le vedem pe fetele alea fără să deschidem portofelul și laptopul. Doar deschidem ușa de la camera cealaltă”, a spus Dragoș.

Jurizarea lui Dragoș Stan. De ce n-a fost Mihai Bendeac de acord cu restul juraților

După ce au râs în hohote la glumele lui, a venit timpul ca cei patru jurați să îl jurizeze pe Dragoș Stan.

“Înainte de orice, cred că în anumite momente din cee ace făceai, cred că ai avut probleme de concentrare”, i-a spus Mihai Bendeac lui Dragoș.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neașteptată

“Când prinde pe cineva, îl toacă mărunt. Asta e. Ghinion de neșansă”,a zis Delia, încercând să explice ce spune Mihai Bendeac.

“Mi-a dat o stare bună și mi s-a părut și foarte sigur pe el”, l-a lăudat Delia pe concurentul iUmor.

“Mie omul ăsta mi s-a părut sigur pe el, mi s-a părut că știe ce face. (…) E foarte bine pus la punct, foarte logic”, a completat și Cheloo.

“Eu am rămas șocat de faptul că niciunul din ceilalți trei nu și-a dat seama că omul s-a aflat în inconfort cap-coadă”, a zis Mihai Bendeac surprins.

Dragoș Stan a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Cristian Goiciu, roast-ul de senzație în versuri. “Cheloo mai este jurat sau rămâne... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Tomas Nistorov, număr de circ fenomenal. "Ești cel mai echilibrat tânăr pe car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x