Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Dana Mihuț, momentul plin de curaj care i-a surprins pe toți. "Acest număr putea fi magnific"

Dana Mihuț, care se pare că e o prietenă mai veche de-a lui Micutzu, a urcat pe scena iUmor în ediția 6 pregătită să îi surprindă pe cei patru jurați.

dana mihut in sezonul 12 iumor Galerie
Dana Mihuț, care se pare că e o prietenă mai veche de-a lui Micutzu, a urcat pe scena iUmor în ediția 6 pregătită să îi surprindă pe cei patru jurați. | Antena 1

Dana Mihuț a urcat pe scenă foarte entuziasmată și l-a întrebat direct pe Micutzu dacă își amintește de ea. Cel de-al patrulea jurat a rămas puțin pe gânduri pentru că nu a recunoscut-o inițial.

“Din clip, nu?”, a întrebat-o Micutzu.

“Din clip, da!”, a zis Dana.

Cheloo a fost curios despre ce clip e vorba, iar Micutzu i-a povestit despre piesa lui rap “Cine e grăsuța mea”.

Dana Mihuț, concurenta lipsită de inhibiții

“La 20 de ani am descoperit într-un anunț la ziar. Căutau o domnișoară mai grăsuță pentru un clip și am zis “tre să o fac și pe-asta”. Eu nu am inhibiții. Fetele celelalte au renunțat, le-a fost rușine. (…) Nu mă deranjează kilogramele în plus, chiar din contra. Am încercat să slăbesc, dar nu am reușit. Asta este, asta sunt, asta mă cheamă și am venit aici ca să spun “da, frate, sunt grasă””, a povestit Dana Mihuț.

Citește și: Radu Pietreanu îl ia la roast pe Micutzu, duminică, la iUmor: „Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor”

Dana a început momentul ei amuzant în forță și a întrebat cine ar face dragoste cu o grăsuță, iar Mihai Bendeac a ridicat mâna. Concurenta iUmor a zis că se aștepta la asta pentru că Mihai ar ține mâna ridicată așa oricând când vine vorba de iubit.

Mihai a rămas cu gura căscată după prima ei glumă care a trebuit să fie cenzurată.

“Băi, nu! Asta mi s-a părut cea mai vulgară zi din istorie”, a zis Mihai Bendeac la interviul din culise.

“Noi suntem mai diferite. Facem ca jocul să fie mai palpitant față de slăbănoage. (…) Vouă vă plac astea slăbănoage”, a zis Dana.

Concurenta iUmor s-a mai întrebat de ce fetele plinuțe nu apar în Playboy sau la Fata de la pagina 5.

“De ce se uită doar la mine?”, a zis Mihai Bendeac.

“Pentru că te iubesc, Mihai!”, i-a zis Dana.

Cheloo a întrebat-o ce fantezii are cu Mihai Bendeac, dar concurenta iUmor a refuzat să spună.

“Nimeni în istoria umanității nu și-a dorit două femei grase în pat în același timp”, a zis Dana, surprinzându-I pe jurați cu sinceritatea ei.

Concurenta iUmor a spus că ea, dacă ar fi bărbat, nu ar umbla cu femei slabe pentru că e ca și cum ar sta pe motocicletă.

“Ce zici, Mihai? Vrei să încerci o bucată fără E-uri?”, i-a zis Dana juratului iUmor.

Mihai Bendeac a urcat pe scenă să îi facă pe plac concurentei iUmor și a luat-o în brațe.

“Părea că o să fie ceva drăguț. (…) Din punctul meu de vedere, ea nu a fost lăsată să își ducă numărul până la capăt”, a zis Delia.

Cheloo a urcat pe scenă și se prefăcea să facă regie pentru un moment sensual, dar se pare că a stricat momentul.

“Nu era pe sărut. Era pe aprecieri fizice”, spunea Delia.

Jurizare Dana Mihuț în sezonul 12 iUmor

“Acest număr putea fi magnific. El putea fi punctul culminant, cu voi doi pe scenă, pe pasional”, i-a zis Delia concurentei iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Cristi Popesco, stand-up despre găsirea unui job. “Dacă ai ca hobby păcănele, nu spui"

“Problema a fost că putea să fie un număr foarte bun dacă profitai de curajul ăsta pe care îl ai să vorbești despre toate lucrurile astea foarte deschis. (…) Nu știu dacă ți-ai făcut o favore cu glumele astea”, i-a spus Micutzu Danei Mihuț.

“Ea a venit total neprăgătită, cu un text pe care nu l-am reținut, cu glume pe care nu le-am descoperit”, a spus Cheloo.

“A venit doar cu curaj atât. În rest, mi se pare că nu a gândit nimic”, a zis Micutzu în culise.

Dana Mihuț a primit 1 x LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Emanuel Doduț, rapperul interogat de Cheloo. “Hai spune-ne tu ce nu îți place la mine”... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Radu Valahu, sportivul cu glume savuroase. “Trei huse auto mi-au trebuit pentru costum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x