Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Cristi Popesco, stand-up despre găsirea unui job. “Dacă ai ca hobby păcănele, nu spui"

Cristi Popesco este unul dintre invitații speciali ai acestei seri. Comediantul a intrat în scenă pregătit să ia publicul cu asalt.

cristi popesco la iumor sezonul 12 Galerie
Cristi Popesco este unul dintre invitații speciali ai acestei seri. Comediantul a intrat în scenă pregătit să ia publicul cu asalt. | Antena 1

Cristi Popesco a intrat în scenă spunând că va începe cu o poveste despre ce a făcut în pandemie. El a spus că se gândise să își caute un nou job pentru că a trecut prin momente grele atunci când i s-au anulat spetacolele. Așa că a decis să treacă printr-un proces de recrutare pentru a găsi jobul potrivit pentru el, de la scrisoare de intenție la interviuri cu mai mulți angajați ai firmei la care voia să lucreze.

“Pentru cine nu știe, scrisoarea de intenție e scrisoarea în care trebuie să scrii cât mai frumos, cât mai elaborate, cu cât mai multe cuvinte că îți e foame”, spune Cristi.

Cristi Popescu, invitatul special cu glume despre găsirea unui nou job

Comediantul a vorbit și despre cum trebuie completat CV-ul și ce trec de regulă românii la calități și defecte. Cristi a explicat și că, pe lângă calități, trebuie trecute în CV și hobby-urile.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”

“Dacă ai ca hobby păcănele, nu spui. (…) Sunt foarte fricos. În viața mea nu am călcat într-un cazino”, spune Cristi Popesco.

Ceva asemănător cu păcănelele pentru el sunt încercarea parolelor de la easy box-uri. Un alt hobby răspândit e pescuitul.

“Eu fac un altfel de pescuit. Îi zic eu pescuit scurtătură. Concret ce fac e că merg și pup peștii”, a zis Cristi stârnind hohote de râs.

Cristi a povestit și despre faptul că nu își dorește să devină milionar pentru că deja există foarte mulți în lume și nu ar reuși să facă ceva nou, nu ar fi original, dar are un alt vis. El vrea să devină catralionar.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Una scurtă, moment de senzație: „Ce să nu spui când îți dă Cheloo dislike"

“Dacă ajungi la catralion, probabil nu o să ai prea mulți bani peste catralion. Un catralion și 350 Ron. Nu o să îți vină să intri în catralion”, spune invitatul special.

Când și-a terminat numărul de stand-up, Cristi nu a nimerit ieșirea și a continuat să stea ascuns după panou sperând că se termină filmarea pentru a se putea întoarce fără să se facă de râs.

“Mi se pare un om extraordinar de talentat, foarte amuzant și unul dintre stand-upperi buni de la noi din țară”, spune Micutzu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Radu Pietreanu îl ia la roast pe Micutzu, duminică, la iUmor: „Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor”... iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Lorenzo Oancea, show total cu trupa de circ Italiano Bonaccini. "Lăsați meduzele s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x