Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Grigorescu a vrut să facă stand up, dar l-a pus pe fugă pe Mihai Bendeac

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Grigorescu a revenit pe scena emisiunii iUmor cu un număr de stand up comedy bazat pe o întâmplare din viața lui. La un moment dat, Mihai Bendeac a fugit brusc de la masa juraților.

colaj foto cu cheloo si cristian grigorescu la iumor Galerie
În ediția 11 din sezonul 12 al emisiunii iUmor, concurentul a reușit să-l pună pe fugă pe Mihai Bendeac | Antena 1

Cristian Grigorescu a revenit pe scena emisiunii iUmor cu un număr complet ieșit din comun. De data aceasta, concurentul susține că nu a pregătit nimic, ci doar a ales să spună o poveste din viața lui.

Pe Cristian Grigorescu l-am putut vedea și în sezonul 10 al emisiunii iUmor de la Antena 1, un moment pe care bărbatul îl descrie ca fiind o experiență destul de traumatizantă, dacă e să se raporteze la personajul pe care l-a interpretat atunci: o balerină de 160 de kilograme.

Cristian Grigorescu a revenit la iUmor cu un număr de stand up comedy, dar nu a durat mult și Mihai Bendeac a fugit de la masa jurizării

De data aceasta însă, concurentul nu și-a pregătit nimic, ci a ales să apară în fața juraților cu o poveste din viața lui.

„Astăzi seară am venit complet nepregătit. O să vă spun o povestire din viața mea. Sunt puțin încordat, nu am făcut niciodată asta. Undeva prin 2009-2010 am venit dintr-un turneu în Elveția cu circul, era prin decembrie și șeful meu de trupă a primit un contract în Olanda”, și-a început acesta dezvăluirea.

Citește și: Dani Oțil, mesaj emoționant după roast-ul pe care i l-a făcut Gabriela Oțil, la iUmor. Mărturisirile la rece ale prezentatorului

Am aflat apoi ce s-a întâmplat cu tânărul și prin ce experiență mai puțin obișnuită a trecut. Totuși, la un moment dat, Mihai Bendeac i-a lăsat pe toți mască atunci când efectiv a fugit de la masa juriului cu o viteză amețitoare.

„A fugit, nu că a plecat!”, a zis Dan Badea, uluit de cele întâmplate.

„Unde a fugit Bendeac?!”, s-au întrebat toți, atunci când juratul a dispărut efectiv de la masa juriului ca și când ceva grav s-ar fi întâmplat.

„A fugit pentru că s-a aruncat într-o stare. Și practic el s-a sustras de la locul incidentului și nu a mai trebuit nici să jurizeze, nici să-și dea cu părerea. Probabil a fost un alt moment de deochi”, a explicat Delia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, în platou, Maria Popovici, juratul special al acestei ediții iUmor, i-a explicat lui Cristian Grigorescu ce trebuie îmbunătățit la numărul său de stand up. Pentru numărul său care l-a pus pe Bendeac pe fugă, concurentul a primit patru de „NU” și sfatul de-a exersa mai mult dacă vrea să continuie cu momentele de stand up.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Luis Stan a venit cu un platouaș-surpriză pentru Delia. Bendeac: "Până și eu ști... iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Luca Lombardo a făcut magie curată pe scenă. Mihai Bendeac, emoționat din plin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x