Antena Căutare

Dani Oțil, mesaj emoționant după roast-ul pe care i l-a făcut Gabriela Oțil, la iUmor. Mărturisirile la rece ale prezentatorului

Dani Oțil a fost al patrulea jurat la iUmor, iar printre cei care au urcat pe scenă pentru a-l lua la „roast” pe prezentatorul matinalului a fost chiar soția acestuia, Gabriela Oțil. Ulterior, prezentatorul a oferit o reacție la rece, despre momentul soției sale.

Colaj cu Dani și Gabriela Oțil, la iUmor 2022 Galerie
Dani Oțil a oferit o reacție la rece după momentul Gabrielei Oțil de la iUmor | Antena 1

Dani Oțil a avut parte de un moment de roast de excepție din partea soției sale. Gabriela Oțil a urcat pe scena iUmor spre încântarea publicului și i-a amuzat pe toți cu glumele sale. Dani Oțil a mărturisit că știa că o va vedea pe soția lui pe scenă, însă nu și-a dorit să vadă textul pe care urma să îl spună Gabriela Oțil.

A doua zi după duminica difuzării ediției iUmor în care el a fost jurat, Dani Oțil a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu el și soția lui pe scena show-ului de la Antena 1, oferind și o reacție la rece.

Dani Oțil a mărutisit că a fost impresionat de momentul realizat pe scenă de soția sa, în ciuda faptului că mama copilului său nu a mai vorbit niciodată la microfon pe scenă.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, imagini din club. Alături de cine s-a distrat frumoasa vedetă

Dani Oțil, reacție la rece despre momentul de la iUmor al Gabrielei Oțil: „Unii că e doar frumoasă”

Deși prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani nu face de regulă complimente, la adresa momentului prezentat de soția lui pe scena iUmor a avut numai cuvinte de laudă:

„Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut.
Gabriela putea să bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă.
Se puteau întâmpla multe... Si totuși...
Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente... Daaaaar.....”, a scris Dani Oțil pe contul său de Instagram.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, apariție de senzație cu un decolteu adânc. Cum arată soția lui Dani Oțil, la 7 luni de când a devenit mamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a făcut pe scena iUmor glume referitoare la înălțimea soțului său, dar și a vieții lor de părinți:

„Chiar dacă mă vedeți vorbind, Dani m-a luat pentru că sunt frumoasă. Dani, te iubesc, te respect și mă înclin în fața ta de fiecare dată când vreau să te pup. Am o viață foarte frumoasă datorită lui, și asta pentru că nu stă prea mult pe-acasă. El abia așteaptă să ajungem în faza de diversificare. Crede că asta înseamnă că mai poate ieși și cu alte fete”, sunt câteva dintre glumele pe care le-a făcut Gabriela Oțil, la iUmor.

Totodată, Dani Oțil a avut parte de momente de roast din partea lui Cătălin Oprișan, a Dianei matei, cântăreața care a cântat la nunta prezentatorului, dar și a magicianului Robert Tudor.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Diana Matei, roast-ul neașteptat și surpriza muzicală de senzație. Reacția lui Dani O... iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1. Ediția 10 din sezonul 12 iUmor a fost una incend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x