Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Irene Boclincă, alias Greta Thunberg, a făcut furori cu roast-ul despre mediu

Irene Boclincă, deghizată în Greta Thunberg, este unul dintre invitații speciali ai serii la iUmor în sezonul 12.

irene boclincă la iumor sezonul 12 Galerie
Irene Boclincă, deghizată în Greta Thunberg, este unul dintre invitații speciali ai serii la iUmor în sezonul 12. | Antena 1

Irene Boclincă, fosta concurentă iUmor care a dovedit că este extrem de talentată la imitat personaje, a urcat pe scenă pregătită să impresioneze cu o nouă apariție.

Cheloo, din nefericire, nu știa cine e Greta Thunberg și avea să afle că e o activistă de mediu.

Irene și-a începutul discursul exact cum a făcut Greta în unul dintre interviurile ei, în care spunea că ecosistemul intră în colaps.

Irene Boclincă trage un semnal de alarmă legat de protejarea mediului

“Și tot ce puteți vorbi aici este viața sexuală a lui Mihai Bendeac? Măcar el încearcă să facă ceva. Călărește toate speciile pe cale de dispariție, construiește un spital și salvează lumea de boli, luându-le asupra lui pe toate”, spune Irene, stârnind hohote de râs și ropote de aplauze.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Oana Damaschin, glume despre greutățile vieții de mămică. Cheloo: “Subiect infertil”

Greta condamnă omenirea pentru poluare și mașinile pe care le conduc. Ea mai spune că a crescut temperatura pe glob, dar pentru cei care au aer condiționat în mașină pare că acest lucru nu contează.

“Există atâta neîncredere. Obsesia asta că cineva ne minte continuu. Doar 98,3% dintre oamenii de pe glob cred că planeta se încălzește. Restul trăiesc în București”, spune Irene.

Pe lângă problema legată de temperature, apare și cea a topirii ghețarilor care duce la creșterea nivelului oceanelor, după spusele Gretei.

“Singurul care se îngrijorează e Dan Badea pentru că dacă nivelul apei crește cu 4 centimetri, el se îneacă printre primii”, spune Irene.

De cealaltă parte, Șerban Copoț e preocupat de ecologie.

“Trebuie să salvăm planeta. Ați umplut-o de plastic și în loc să îi spuneți groapă de gunoi i-ați spus showbiz”, a zis Irene, stârnind aplauze.

Singurul care mai face ceva la prezervarea energiei în țară este chiar președintele. Irene a spus că toți românii închid televizorul atunci când îl văd.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Toma Alexandru, număr de stand-up de excepție: "M-am pus în patru labe"

Tot din cauza încălzirii globale, cel mai celebru om al străzii va deveni Moș Crăciun.

“Vrem să respirăm aer curat. Aici pe planetă nu se mai poate trăi. Plec îndurerată petru că știți că nu ați înțeles nimic”, a mai spus Irene.

“Putem doar să salutăm reprezentația doamnei Boclincă care vine dintr-o țară unde chiar și strugurii sunt plini de otrăvuri”, spune Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Cocuța și Bogdan Boantă, roast-ul despre Ana Morodan care a stârnit hohote de râs... Claudia Amuzică merge direct în finala sezonului 12 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x