Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doina Teodoru, deghizată în Clotilde Armand, a făcut haz de necaz. “Regina gunoaielor"

Doina Teodoru, invitatul special al ediției 7, din sezonul 12 iUmor, a intrat în scenă în rolul lui Clotilde Armand.

doina teodoru la iumor sezonul 12 Galerie
Doina Teodoru, invitatul special al ediției 7, din sezonul 12 iUmor, a intrat în scenă în rolul lui Clotilde Armand. | Antena 1

Doina Teodoru a întrecut orice transformare de-a ei de până acum și în această seară a intrat în pielea lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1.

Carmen Tănase, al patrulea jurat din această ediție, a mărturisit că o cunoaște pe Doina Teodoru de dinainte de iUmor și știe că e o actriță desăvârșită. Doina Teodoru a jucat alături de Carmen Tănase pe scenă și s-au bucurat de colaborare.

Doina, cu accentual lui Clotilde Armand, a vorbit despre evoluția sectorului 1, despre ecologie și colectare selectivă.

Doina Teodoru, în rolul lui Clotilde Armand, a vorbit despre problemele din sectorul 1

“Așa putem contribui și la reîntoarcerea în natură, nu vă dați seama câte specii de șobolani au dispărut. (…) Anul acesta era să rămânem fără țânțari. Am rezolvat această situație, ba chiar împreună cu Nicușor Dan am pus bazele unei campanii de repopulare a păduchilor”, a povestit Clotilde.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Dana Mihuț, momentul plin de curaj care i-a surprins pe toți. "Acest număr putea fi magnific"

Doina, în rolul lui Clotilde Armand, a povestit că e invidioasă pe primarul din Sinaia și a vorbit despre urșii gunoieri.

“Lăsăm gunoiul acolo până când va fi în stare să se ducă singr la pubele”, spune Clotilde.

Ea e mândră că pe perioada mandatului său în sectorul 1 reușește să aducă natura mai aproape pentru că din ce în ce mai multe animale, precum castori și lupi, se apropie de civilizația orașului.

“În sectorul 1, Grădina Zoologică nu mai poate fi doar în Băneasa. Toată lumea trebuie să se bucure de ea”, spune Clotilde.

Tocmai de aceea, primarul sectorului 1 organizează filmarea unui remake pentru Cartea Junglei. Cu toate acestea, Clotilde Armand a mărturisit că sunt multe de făcut, centura caputalei arată dezastruos și multe alte lucruri, precum gropile. E nevoie de un artist desăvârșit pentru a scăpa de aceste dezastre.

“Nu știu, poate vom lucra împreună cu medicul Biancăi Drăgușanu”, a mai adăugat Clotilde.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Radu Valahu, sportivul cu glume savuroase. “Trei huse auto mi-au trebuit pentru costumul ăsta"

“De asemenea, trebuie neapărat să extindem zona aeroportului Otopeni până la stația Aviatorilor ca să aibă un peu du logique”, a mai spus primarul sectorului 1.

Ea a venit cu o soluție și pentru parcări, sugerând parcări mobile, dar și construirea de noi săli de spectacole.

“Regina gunoaielor din sectorul 1, Clotilde, nu poate fi decât subiect de glumă”, spune Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin o iau la roast pe Carmen Tănase, astăzi, la iUmor... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Carlos Santos, toreadorul pasional cu o simpatie pentru Mihai Bendeac. “Taurul comunal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x