Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Connect-R, roast-ul despre Mihai Petre care a zguduit scena. Ce poreclă a primit în Asia Express

Connect-R a urcat în această seara pe scena iUmor pentru a-l lua la roast pe Mihai Petre, în ediția 8 de iUmor, în sezonul 12.

connect-r la iumor sezonul 12 Galerie
Connect-R a urcat în această seara pe scena iUmor pentru a-l lua la roast pe Mihai Petre, în ediția 8 de iUmor, în sezonul 12. | Antena 1

Connect-R, care a fost coleg cu Mihai Petre în Asia Express, când competiția dintre ei era acerbă, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe celebrul dansator.

Mihai Petre a fost surprins să îl vadă, dar se aștepta la ce-I mai rău pentru că știa că i-a luxat umărul lui Connect-R în Asia, în timpul unei probe. Așadar, roast-ul care urma cu siguranță avea să fie usturător.

“Țigan să audă de prăjeală și să nu vină să întingă puțin cu mămăligă, nu se poate”, spune Connect-R.

Connect-R, roast-ul acid la adresa lui Mihai Petre

Mihai Petre a povestit că a fost interesant să îl cunoască pe Connect-R omul, nu doar pe artist, și a văzut că e un om sensibil și un prieten de încredere.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doinița Oancea, roast-ul de zile mari care a stârnit hohote de râs. “Ce faci, măi mămică?”

Connect-R i-a zis lui Mihai Bendeaac că îl apreciază foarte mult pentru faptul că nu se atacă niciodată atunci când lumea îl ia la roast.

“Orice auzi tu, nu te dărâmă. Bine, unde să cazi din patru labe, că na. (…) Nu te udă nicio apă, ești uns cu toate alifiile”, a mai zis Connect-R.

Despre Delia, nu știa ce să spună, așa că s-a rezumat strict la voce.

“Dacă aveam voce ta de aur, mi-o făceam inele”, i-a transmis juratei iUmor.

Connect-R a ajuns și la Mihai Petre și a spus despre jurat că l-a nenorocit și l-a făcut să se simtă ca un scutit la sport.

Pe lângă faptul că e un dansator de excepție și a fost jurat la mai multe emisiuni, Mihai Petre a fost și actor de telenovele.

“Ceea ce cu drag, nu își mai amintește nimeni”, a mai zis Connect-R.

Conect-R a vorbit și despre cât de competitiv a fost Mihai Petre în Asia Express și a dat vina pe el pentru terminarea show-ului de aventură, spunând care a fost adevăratul motiv pentru care emisiunea s-a terminat mai repede.

“Emisiunea s-a terminat mult mai repede decât trebuia, nu din cauza pandemiei, cum au anunțat public, ci pentru că producția se săturase să audă încontinuu aceeași frază și anume ‘Ți-am spus eu, Elwira?’”, a zis Connect-R.

Citește și: Emanuel Bighe merge direct în finala iUmor, în sezonul 12

Connect-R a vorbit și despre poreclelele pe care le-a primit Mihai Petre în timpul competiției Asia Express de la restul colegilor săi.

“Cea mai tare e (…) Dartanian. Semeni 1 la 1. E vorba de dansatorul lui Pepe, un țigan de-al meu din Bolentin”, a mai zis Connect-R, stârnind hohote de râs și aplauze.

Connect-R a mai spus că nu înțelege de ce Mihai Petre e al patrulea jurat la iUmor pentru că el nu poate juriza umorul de vreme ce nu are umor.

“E ca și când ar juriza Bendeac un concurs de orgasme”, a adăugat Connect-R, stârnind hohote de râs.

“Mă de la lingurică m-a luat”, a zis Mihai Bendeac care s-a ridicat de pe scaun.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Dragoș Pop, gluma care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Delia: "A mea e Angela&quo... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Emilia Popescu, roast-ul emoționant pentru Mihai Petre. "AcestArmand Assante anor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x