Căutare Live

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doinița Oancea, roast-ul de zile mari care a stârnit hohote de râs. “Ce faci, măi mămică?”

Doinița Oancea, actrița alături de care cea de-a patra jurată Carmen Tănase a jucat de atâtea ori, a venit la iUmor să o ia la roast.

Doinița Oancea, actrița alături de care cea de-a patra jurată Carmen Tănase a jucat de atâtea ori, a venit la iUmor să o ia la roast.

Antena 1

Doinița Oancea a urcat pe scena iUmor pentru a vorbi despre draga ei prietenă. Carmen și Doinița sunt prietene foarte bune și au filmat pe o durată de 4 ani aproximativ 700 episoade.

“Mă leagă foarte multe de Doinița”, a zis Carmen Tănase.

“Ce faci, măi mămică?”, a început Doinița numărul.

“Uite, ce să fac, cu sărăciile astea aici”, a zis Carmen Tănase.

Primul pe care l-a luat la roast a fost Șerban Copoț despre care a spus că va primi rolul lui Mutulică în Albă ca zăpada și că pe ceilalți 6 pitici o să îi joace Aurelian Temișan.

Doinița Oancea, roast-ul care a stârnit aplauze furtunoase

“Ilona o să apară și ea în film, dar nu o să joace nimic, ca de obice”, a zis Doinița.

Doinița a început să citească un mesaj de la doamna Virginia Rogin, dar și scrisori de la Delia, Bendeac și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din dragoste"

Actrița a spus că la început, atunci când a cunoscut-o, Carmen nu prea o plăcea și se uita să vadă dacă va fura ceva.

“Eu sunt atât de cinstită că nici măcar meserie n-am furat”, a mai adăugat Doinița Oancea.

A mai spus că preferat lui Carme Tănase era pe atunci Nicoleta Luciu, dar după ce a început să toarne copii, Doinița a înlocuit-o în inima juratei iUmor.

Doinița a povestit că într-unul dintre seriale Carmen a jucat rolul de mamă pentru Doinița.

“Chiar mama mea a spus că l-a jucat mai bine decât ea”, a mai povestit Doinița.

Prietena lui Carmen a mai spus despre jurata iUmor că nu are deloc răbdare.

“Carmen e jumătate româncă și jumătate distonocalm”, a mai adăugat Doinița Oancea.

Doinița a încheiat roast-ul într-un mode foarte emoționant, mulțumindu-i lui Carmen pentru tot ce a făcut pentru ea. Amândurora le-au dat lacrimile

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Rodica Mandache, roast-ul lipsit de hate despre Carmen Tănase. "Sunt aici pe post... Emanuel Bighe merge direct în finala iUmor, în sezonul 12...
Ultimele știri
x