Căutare Live

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Dragoș Pop, gluma care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Delia: "A mea e Angela". Despre ce vorbea

Dragoș Pop, invitatul special iUmor, a luat cu asalt scena în sezonul 12 iUmor, impresionându-I pe jurați cu glumele lui.

Dragoș Pop, invitatul special iUmor, a luat cu asalt scena în sezonul 12 iUmor, impresionându-I pe jurați cu glumele lui.

Antena 1

Dragoș Pop s-a întors la iUmor ca invitat special, pregătit să facă un adevărat show de stand-up. Prima lui glumă a fost despre cel de-al patrulea jurat iUmor, spunând că acum când sunt doi Mihai în juriu, fiecare dă vina pe celălalt.

Partea bună acum în juriu e că există două femeiși doi bărbați, și când a zis două femeie s-a referit la Delia și Mihai Bendeac.

Dragoș Pop, invitatul special care a avut glumele la purtător

Dragoș Pop a povestit că fiica lui a fost extrem de dezamăgită când a auzit că tatăl ei se va duce la iUmor, dar a sperat să fie amuzant.

“O dată și-o dată va trebui și usturoiul să afle că e cățel”, a zis Dragoș, aceasta fiind o glumă din partea fiicei sale.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Ema și Ema, numărul incendiar la care Cheloo a făcut prima cerere în căsătorie

Dragoș a zis că vrea să îi dedice o glumă Deliei, ca pe un NFT.

“Ce este un pad, pad, pad, pad? Patruped”, a zis invitatul special iUmor.

Invitatul iUmor a continuat cu o serie de glume despre animale.

“Să vezi o pisică neagră ce-ți taie calea e un semn rău, e ghinion. Nu, să vezi o pisică moartă e ghinion. Să mori de 10 ori..”, a zis Dragoș.

Dragoș a venit și cu o glumă care face referire la teoria Pământului plat.

“Dacă Pământul e rotund, nu e normal să aibă curba orizonului și nu linia orizontului?”, a mai zis Dragoș.

Invitatul special a vorbit și despre faptul că bărbații obișnuiesc să le da un nume organelor lor sexuale. Delia a spus că și ea are un nume și acela e Angela. Singurul bărbat din juriu care recunoscut că și-a botezat membrul a fost Mihai Bendeac.

“Eu cel puțin i-am spus Mircea, pentru că la început era cel Mare și acum e ce bătrân”, a spus Dragoș Pop.

Dragoș Pop a dezvăluit și care e sensul vieții. El a vorbit despre Radu și Rodi care au ieșit la restaurant, iar acest Radu a avut o discuție filosofică cu femeia de care era îndrăgostit. Din nefericire, ea s-a rezumat la a-I spune direct despre faptul că vrea să îl iubească.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Emanuel Bighe, număr de stand-up inedit.“Țineți minte acest nume".Care a fost reacția lui Cheloo

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Kevin Micoud, mentalistul care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. “Îmi curge scuipat... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Connect-R, roast-ul despre Mihai Petre care a zguduit scena. Ce poreclă a primit în As...
Ultimele știri
x