Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Marius Avramescu, numărul de stand-up care aproape l-a adormit pe Cheloo. Ce s-a întâmplat

Marius Avramescu, extrem de emoționat, a venit la iUmor pentru a încerca să își arate talentul.

Galerie
iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Marius Avramescu

Marius Avramescu, o fire extrem de timidă, a povestit că e actor independent și a jucat în câteva spectacole.

“Îmi place, doar că iarăși, pun presiune pe mine și momentan e o chestie la care trebuie să lucrez, să mă calmez”, a zis Marius.

Copleși de emoții, Marius Avramescu a intrat în scenă, iar primul lucru pe care l-a spus la microfon a fost un oftat. Mihai Bendeac a simțit că acesta are emoții mari și a cerut publicului să îl încurajeze cu aplauze.

Marius Avramescu, numărul de stand-up lipsit de energie

Concurentul iUmor, în vârstă de 27 ani, a mărturisit că a ieșit dintr-un pelerinaj destul de dificil.

“Așă că dacă mă vedeți așa că îmi tremură, de fapt eu sunt în sevraj”, a povestit Marius.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere

Marius Avramescu a spus că el nu crede că e o persoană foarte amuzantă, dar este extrem de overthinking, gândește foarte mult și se stresează din orice.

“Din acest motiv mă bucur că m-am născut bărbat pentru că am două capete cu care să gâdesc”, a zis Marius.

Marius a simțit că e nevoie de o schimbare în viața lui și a vrut să înceapă cu o tunsoarea. Frizerii au fost amabili și i-au oferit și o țigară, dar nu genul de țigară la care se aștepta el

Apoi concurentul iUmor a vrut să vorbească și despre antreprenoriat.

“Tu ca antreprenor nu mai cauți piețe proaspete, cauți piețe virgine. Când te duci la magazine, nu mai găsești ulei proaspăt, ci extra virgin”, a explicat concurentul iUmor.

Între timp, Cheloo se plictisea, Carmen Tănase avea o figură serioasă, Delia a început să râdă, iar Mihai îl încuraja să continue.

Jurizare Marius Avramescu în sezonul 12 iUmor

Concurentul, deși a fost emoționat, a reușit să își ducă numărul de stand-up la bun sfârșit, dar la unele glume, jurații și publicul nu au înțeles tâlcul și s-a așternut liniștea de mai multe ori.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu energia sa

“Mulțumim pentru teză”, i-a transmis Cheloo concurentului iUmor.

Marius le-a zis juraților că lucrează într-un call center, dar e și actor amator.

“Ăsta e unul din momentele alea când se lasă acest cringe, această liniște totală”, a zis Mihai Bendeac, fiind curios de cum ar reacționat Carmen Tănase pentru a sparge gheața.

Cea de-a patra jurată a spus că va juriza când vrea ea și nu și-ar dori să îl întrerupă pe Cheloo.

“Eu m-am plictisit foarte groaznic”, a mai spus Cheloo.

“Mie nu îmi place. Nu am niciun fel de atracție pentru acest gen de glume. (…) Eu nu găsesc nimic de râs în stand-up-urile astea. Eu am pornit ca zâna bună, dar totuși nu pot să mint un om în față”, i-a zis Carmen Tănase concurentului iUmor.

Mihai Bendeac s-a urcat pe scaun în picioare și a încercat să anime tot ce se întâmple în sală, inclusiv pe concurent. Energia tuturor era extrem de scăzută.

Marius Avramescu a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Vanessa Lee, arlechina care a făcut show la înălțime. “Ești extraordinar de spectaculo... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Antonina Galoseeva, dansul lasciv care i-a fermecat pe jurați. "Ce faci tu este a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x