Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Kevin Micoud, mentalistul care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. “Îmi curge scuipat din gură”

Kevin Micoud a venit tocmai din Franța să le arate juraților iUmor trucurile lui de magie.

kevin micoud la iumor sezonul 12 Galerie
Kevin Micoud a venit tocmai din Franța să le arate juraților iUmor trucurile lui de magie. | Antena 1

Kevin Micoud, concurentul iUmor care stăpânește magia, a urcat pe scena iUmor încrezător, știind că jurații vor vedea ceva ce nu au mai văzut până acum.

“Am venit aici pentru că vreau să mă joc cu mințile voastre”, spune Kevin.

Concurentul iUmor a mai participat și la alte show-uri de talent din străinătate și a devenit un mentalist cunoscut.

Kevin Micoud, mentalistul care i-a impresionat pe toți

Kevin a intrat în scenă pregătit să îi surprindă pe jurații iUmor cu talentul său. În această seară, el a spus că nu va încerca să le citească mințile, ci își va folosi telefonul care va face acest lucru pentru el.

Mentalistul l-a rugat pe Mihi Bendeac să deschidă calculatorul de pe telefonul lui și i-a rugat pe jurați să se gândească la un număr cuprins între 1 și 1000. Fiecare dintre cei 3 jurați, mai puțini Mihai Bendeac, a adăugat câte un număr, numerele au fost adunate, și doar Mihai Bendeac a știut rezultatul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Antonina Galoseeva, dansul lasciv care i-a fermecat pe jurați. "Ce faci tu este artă pură”

Mentalistul s-a folosit de o hologramă din telefon și a deschis o versiune mai mică de-a lui, un Kevin mai mic, cu care mentalistul comunica.

Varianta hologramă a mentalistului a aflat ce număr apăruse pe calculatorul lui Mihai Bendeac.

“Ce gadget avea omul ăla? Cu ce a făcut acea apariție?”, a întrebat Delia.

Kevin a primit un bilețel de la varianta sa mai mică pe care a găsit numărul.

“Îmi curge scuipat din gură”, a zis Mihai Bendeac, care rămăsese cu gura căscată.

Numărul era 80401. Numărul întors era cuvântul iUmor. Mihai Bendeac a rămas impresionat.

Jurizare Kevin Micoud la iUmor în sezonul 12

Jurații și publicul au rămas complet înmărmuriți când au văzut ce putere a avut mentalistul încât i-a făcut să ajungă la un număr care să formeze cuvântul iUmor din cifre.

“Îmi place când vine cineva pe scenă și folosește tehnologia pentru un număr artistic pentru că eu cred că suntem în secolul în care trebuie inclus așa ceva și în arta, cred că e momentul când suntem fascinați și de asta”, a zis Mihai Petre.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maia Morgenstern, roast-ul emoționant care a adus lacrimi în ochii lui Carmen Tănase

Mihai Bendeac a încercat să îl provoace pe Mihai Petre să vorbească în engleză, dar nu a reușit să îl convingă.

Atât Delia, cât și Mihai Bendeac și-au dorit să afle de la concurent cum a făcut acest truc, dar mentalistul nu a putut să le divulge secretul.

“Mi se pare că a studiat cu familia regală”, a zis Mihai Petre despre engleza lui Mihai Bendeac.

“Eu detest telefoanele, detest ideea de inteligență artificială. (…) Moment de IT la iUmor, tunete și fulgere, 0 și 1”, a zis Cheloo.

Kevin Micoud a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Scuze Noi, băieții care au surprins juriul iUmor cu momentul lor. “Puțiți de talent... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Dragoș Pop, gluma care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Delia: "A mea e Angela&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x