Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maia Morgenstern, roast-ul emoționant care a adus lacrimi în ochii lui Carmen Tănase.

Pe scena iUmor în sezonul 12 a urcat celebra Maia Morgenstern, gata să vorbescă despre colega ei de la actorie, Carmen Tănase.

maia morgenstern iumor sezonul 12 Galerie
Pe scena iUmor în sezonul 12 a urcat celebra Maia Morgenstern, gata să vorbescă despre colega ei de la actorie, Carmen Tănase. | Antena 1

Cele două actrițe, Carmen Tănase și Maia Morgenstern au lucrat de multe ori împreună pentru mai multe proiecte și le leagă o prietenie de ani de zile.

“Eu cred că doamna Carmen Tănase se așteaptă să fiu aici. Căci dacă nu eu, cine?”, a spus Maia Morgenstern.

Maia a povestit că nu a vrut să vină la emisiune, dar pentru că avea de plătit facturi, a trebuit să facă acest sacrificiu.

“Carmen, ești mare! (…) Tu îți dai seama că ăștia de la canalul ăsta daub ani oamenilor să facă mișto de tine? (…) Dar eu nu am vrut să vin”, a spus Maia.

Maia Morgenstern și Carmen Tănase, legate de o prietenie pe viață

Actrița și-a amintit că ultima oară când a fost la iUmor și-a auzit vorbe pentru că cică nu ar fi citit bine textul. Ea a mai spus că avea așteptări mai mari de cel care i-a scris textul și și-a îndreptat atenția spre Mihai Bendeac. Actrița a mărturist că are pretenții mari de la el pentru că e scriitor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Doina Teodoru, în rolul Renatei, l-a luat la roast pe "soțul" ei, Micutzu. Reacția juratului

“Spui Bendeac, spui Balzac. (…) Acest Dovstoievski al publicității românești, (…) poate îmi scrieți dumneavoastră un text. (…) Ziceam să îmi scrieți dumneavostră un text și eu vă cedez. Vă cedez drepturile de autor”, l-a lăudat Maia Morgenstern pe juratul iUmor.

Maia a mai spus că Mihai Bendeac ar trebui să ia premiu pentru cel mai tăvălit actor pentru că știe să își pună sufletul pe tavă pentru actorie. Actrița a trecut apoi la roast-ul lui Carmen Tănase.

“Ce cuvinte ar putea să o cuprindă că nu o mai cuprinde nimic”, a mai spus Maia Morgenstern.

Maia o admiră pe Carmen pentru talentul ei și pentru faptul că mereu își dorește să salveze toate animalele.

“Carmen visează să salveze toate animalele de pe planetă, indiferent câte labe ar avea. (…) Și mă leagă de doamna Carmen Tănase o adevărată prietenie, o prietenie sinceră, bazată pe respect, pe stimă, pe admirația pe care mi-o poartă dânsa mie”, a zis Maia Morgenstern.

Marea actriță a spus despre cea de-a patra jurată a acestei ediții că e un fenomen al naturii pentru că tună și fulgeră atunci când simte, dar e surprinzătoare. De multe ori mai uită textul pe scenă, dar Maia Morgenstern salvează mereu situația de câte ori joacă împreună.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Tora Vasilescu, povești despre diferența dintre femei și bărbați. “Bărbatul știe unde e nordul"

Maia Morgenstern a trecut apoi la roast-ul Deliei.

“N-aveți nicio operație și nici nu vă trebuie. Deși vreo două așa, poate adunare, înmulțire. Operații aritmetice simple ”, a zis Maia.

Despre Carmen Tănase, Maia a mai spus că e sufletul complementar, lăudând-o că e un artist desăvârșit.

“Doamne, cât de frumoasă este! Mor! (…) Era un film în fața mea”, a spus Delia la final.

Roast-ul Maiei Morgenstern a fost foarte emoționant la sfârșit și i-a lăsat în lacrimi pe mulți din sală, inclusive pe Carmen Tănase și Ilona Brezoianu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Antonina Galoseeva, dansul lasciv care i-a fermecat pe jurați. "Ce faci tu este a... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Nea Marin, roast-ul blând despre Carmen Tănase. "Nu știu de ce nu au venit răutăț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x