Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Dan Frînculescu, transformat în părintele Cornelie, prezintă inovații necesare pentru biserică

Dan Frînculescu, celebrul comediant, a venit la iUmor deghizat în preacuviosul Cornelie. Pregătit să facă show, stand-up-erul a animat publicul.

dan franculescu la iumor 12 Galerie
Dan Frânculescu, celebrul comediant, a venit la iUmor deghizat în preacuviosul Cornelie. Pregătit să facă show, stand-up-erul a animat publicul. | Antena 1

Dan Frînculescu a intrat în scenă îmbrăcat în preot. El a zis că e stareț și marketing manager la biserică.

Cornelie a povestit că a mers la Preafericitul pentru a se sfătui cu el legat de evoluția bisericii.

“Biserica Ortodoxă e cel mai bun sistem de franciză. Ce înseamnă franciză? Puncte de vânzare. Dacă vrei să te placă tinerii, tre să faci merchandising”, a zis Dan Frânculescu.

Pentru noul an, în afară de vânzarea de candele, brelocuri și icoane, el a venit cu un merch nou care se numește Merch cu Domnul.

Părintele Corleniu aduce inovații în biserică

De asemenea, părintele Cornelie a povestit că vor avea la vânzare și calendare sexy. Titlul momentan este unul nefericit pentru că se numește Bor Hot. Un alt produs ar fi o brățară care contorizează câtă mișcare faci când vine vorba de închinat.

La noul merch credincioșii vor găsi la vânzare și o pușculiță sub formă de biserică, dar e cu un singur sens. Banii nu mai pot fi scoși de acolo.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Claudia Amuzică, cerere în căsătorie de la Mihai Bendeac. Ce a răspuns. "Nu glumesc!"

“Bagi bani dar nu mai știi ce faci cu ei dup-aia”, a zis Dan Frînculescu.

Un alt produs e cădelnița cu diferite arome. La magazinele bisericești se vor vinde și punguțe cu anafură rebranduită sub numele de crutoane ortodoxe.

“Merg la supă, merg la snack-uri, le razi ca pe semințe”, a povestit comediantul, stârnind hohote de râs și aplauze.

Aghiasma se comercializează sub siferite forme. Pentru domnișoare, aceasta va fi sub forma de aghiasmă micelară.

Părintele Cornelie spune că o invenția utilă e marcajul cu făcutul crucii în trafic, pentru că șoferii trebuie să fie extrem de atenți în jurul lor când se închină atunci când trec pe lângă o biserică.

“Nu ratezi nicio biserică, te concentrezi la trafic”, a spus Dan.

De asemenea, Biserica Ortodoxă, în viziunea lui, ar trebui să lanseze și crypto cutia milei unde enoriașii pot plăti în crypto-monede. Pentru că tinerii din ziua de azi nu mai trec pe la biserică să aprindă lumânări, prăintele Cornelie crede că a găsit soluția potrivită.

“Așa că mergem noi cu lumânările la ei, la terasele studențești”, a zis comediantul.

Părintele Cornelie a mai vorbit și despre inventarea măștii cu față de femeie bătrână care să îi ajute pe toți să recunoască ușor credincioșii din biserică.

Cum ar contribui jurații iUmor la noile schimbări

“Am descoperit că nouă românilor ne place să pupăm icoane. (…) Doctorii spun că nu e igienic să pupi o icoană după alte câteva mii de credincioși așa că ne-am gândit, în premieră, (…) icoana care plânge dezinfectant”, a spus preotul Cornelie.

De asemenea, ar rtebui să se facă și jocuri pentru copii ca să fie atrași și ei de mersul la biserică. Părintele Corneliu are câte un plan cu fiecare jurat. Mihai Bendeac ar scrie cartea Jurnalul unui sihastru. Delia va lansa un album de rugăciuni reinterpretate, iar proiectul se va numi Bordelia.

Cheloo ar putea colabora cu biserica pentru a scrie Biblia după Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Abel Megyes, moment de magie legendar. De ce Mihai Bendeac și-a ieșit din fire

“Inhalezi cuvântul domnului și îl dai mai departe. Ce poate să fie mai pur de atâta?”, a mai zis Dan Frînculescu.

“Foarte mișto ideea! Absolut genial!”, a zis Mihai Bendeac.

“O să aibă un ceaun special pentru el în iad”, a zis Șerban Copoț.

“El e divolul umorului românesc”, a adăugat Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă iau la roast al patrulea jurat iUmor, duminică, de la 20.00... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Zsolt Rosznai, concurentul întrerupt de Delia. “M-am gândit că e un nume fals”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x