Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Abel Megyes, moment de magie legendar. De ce Mihai Bendeac și-a ieșit din fire

Abel Megyes, concurentul iUmor în vârstă de 35 ani, s-a întors la iUmor în sezonul 12, după ce a participat și în sezonul 10 și în sezonul 11.

abel megyes la iumor sezonul 12 Galerie
Abel Megyes, concurentul iUmor în vârstă de 35 ani, s-a întors la iUmor în sezonul 12, după ce a participat și în sezonul 10 și în sezonul 11. | Antena 1

Abel Megyes a venit în această seară pentru a-și dovedi abilitățile de magician încă o dată. Ultima oară când a venit la iUmor l-a uimit pe Mihai Bendeac cu un truc legat de cartea juratului, Jurnalul unui Burlac.

Abel a apărut mai întâi pe un ecran și le-a garantat juraților că va face un număr surprinzător, chiar și de la distanță. El a decis să își facă numărul de magie prin Skype.

Abel Megyes, numărul de magie care i-a lăsat pe toți de la iUmor cu gura căscată

Concurentul iUmor a spus că știe că în juriu este și un al patrulea jurat și i-a greșit numele Anei Morodan, spunând că o cheamă Anca.

Abel i-a spus Anei să se gândească la o carte din literatură, dar ea a refuzat inițial pentru că îi greșise numele. Delia l-a ajutat pe concurent și i-a suflat numele celui de-al patrulea jurat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Amalia Struț, fostă concurentă Mireasa, gata să găsească bărbatul perfect

Ana s-a gândit la o carte și i-a spus lui Abel cuvântul “simbioză” de pe una din paginile cărții. Abel și-a notat și a întrebat-o pe Ana la ce pagină era cuvântul. Jurata a spus 213, iar Abel deja scrisese cuvântul pe o foaie.

Abel a avut nevoie de ajutorul Deliei pentru următorul număr. Concurentul iUmor i-a cerut Deliei să spună un număr de la 1 la 20. Delia a ales 7, iar Abel a numărat 7 cărți de Tarot, ajungând la cartea cu moartea.

Concurentul a asigurat-o pe jurata iUmor că nu are de ce să se sperie pentru că moartea de pe carte nu înseamnă moartea în realitate.

Următorul joc a fost cu mingi numerotate de la 1 la 50, iar Abel i-a cerut juratului să aleagă 4 numere. Mihai a zis 32, Delia 13, Ana 34 și Cheloo 24. Abel a scos pe gură mingiile lipsă din borcan, iar acestea erau fix numerele indicate de jurați.

Abel i-a trimis lui Cheloo un joc Tetris și l-a pus să se joace un joc la alegere, în timp ce el ținea într-un pahar o bancnotă de 200 lei pe a cărei serie toată lumea o fotografiase. Jocul lui Cheloo s-a stins pentru că în locul bateriilor a apărut bancnota, iar bateriile erau acum la Abel.

Toți au rămas uimiți când Cheloo a citit seria de pe bancnotă și era aceeași cu cea din poză.

“Pe mine mă pierduse, dar m-a câștigat”, spune Ana Morodan.

Cheloo a început să vorbească în timpul numărului lui Abel, iar Mihai Bendeac nu a mai rezistat. S-a enervat atât de tare încât a trântit tableta pe care vota, iar toți au înmărmurit.

“Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din ăștia 6 ani”, a zis Mihai Bendeac.

Abel a încercat un număr de magie cu tot publicul, făcându-I să arate de parcă l-ar fi aplaudat.

Jurizare Abel Megyes la iUmor sezonul 12. Mihai Bendeac, cucerit de magician

“Numărul acestui om, cap coadă, a fost captivant. Eram în poveste”, a spus Mihai Bendeac.

“Dumneavoastră rămâneți pentru mine plictisitorul emisiunii”, i-a spus Cheloo concurentului iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Burlacu, numărul de auto-ironie care i-a convins pe jurați: “Bă, chiar a fost simpatic!”

“Din respect pentru această emisiune, puteai să te chinui un pic mai mult”, i-a spus Ana Morodan lui Abel.

“În seara asta nu m-am amuzat. Finalul a fost funny, dar m-ai speriat un pic”, a spus Delia.

“După numărul din această seară cred că ești unul dintre cei mai creativi oameni care au participat vreodată la această emisiune. O să plătească tabletă pe care am spart-o adineauri. (…) Eu am fost complet fascinat de ceea ce ai făcut”, a zis Mihai Bendeac.

Abel Megyes a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Marius Vizante alias Florin Zidaru', spune lucrurilor pe nume: "Super Doamne a... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Claudia Amuzică, cerere în căsătorie de la Mihai Bendeac. Ce a răspuns. "Nu gl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x