Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Luciana Susan, fana lui Mihai Bendeac a venit cu un număr de umor de pe altă planetă

Luciana Susan a venit la iUmor pentru a le demonstra tuturor că glumele ei merită să fie apreciate. Ea era încrezătoare că îi va surprinde pe cei patru jurați.

luciana susan la iumor 12 Galerie
Luciana Susan a venit la iUmor pentru a le demonstra tuturor că glumele ei merită să fie apreciate. Ea era încrezătoare că îi va surprinde pe cei patru jurați. | Antena 1

Luciana Susan s-a declarat fana înfocată a lui Șerban Copoț în culise. Concurenta iUmor a spus că s-a născut în Brăila, dar trăiește de mai mulți ani în Canada.

“Acum sunt psiho-terapeut, dar înainte am predat engleză”, a povestit Luciana.

Ea a spus că a venit în România special pentru iUmor. Concurenta a declarat că nu a venit singură. Ea și Brent, un alt concurent din această seară, sunt prieteni.

“Brent dansează la un club în Vancouver și ne-am cunoscut la un ladies’ night. Brent mi-a spus de iUmor și mi-a zis să vin să îi traduc și lui ce au spus jurații”, spune Luciana.

Luciana Susan, concurenta "îndrăgostită" de Mihai Bendeac

Luciana a povestit despre Brent că e un om foarte simpatic, dar ea este puțin îndrăgostită de Mihai Bendeac.

Concurenta iUmor a intrat în scenă plină de încredere. Ea a spus care e adevăratul ei motiv pentru care a venit la iUmor și are legătură cu pandemia.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Ella Dima, dans neobișnuit, care i-a uimit pe jurați. "Invazia fluturașilor"

“Și în alea 3 săptămâni cât a durat să mi-l înlocuiască, m-am apucat să scriu glume. Sincer, nu se știe acuma. Aș putea să fiu și Leonardo DaVinci dacă mi s-ar strica și televizorul”, spune Luciana.

Ea vorbit despre faptul că pe românii din diaspora nu îi interesează viitorul României. Așa că și-a dat jos cardiganul și pe bluza ei scria mare BENDEAC PREȘEDINTE.

Bendeac a rămas surprins când a văzut ce mesaj a transmis concurenta.

Concurenta iUmor i-a luat la roast pe jurați.

“Îi citesc soțului din Evanghelia după Delia odată pe săptămână. “Hai, rămâi cu mă-ta””, a spus Luciana.

“Cătălin, eroul de la Dakar”, a mai spus Luciana.

“M-am rușinat”, a zis Cheloo.

“Din cauza ta nu mai pot să fac lecții cu copilul pentru că de câte ori mă uit la rigla aia mă gândesc cât înseamnă 20 de centimetri”, spune Luciana.

Ea a avut de zis și ceva despre noul jurat, Răzvan Exarhu.

“De noul jurat nu am decât să spun că și eu sunt de la Brăila. Aceasta este o invazie”, spune Luciana.

Concurenta iUmor a început să vorbească și despre preferatul ei, Mihai Bendeac.

“M-am gândit ce expresie ți se potrivește ție ca om și cred că expresia care ți se potrivește e: “Dumnezeu și-a dedicate mai mult timp să te creeze”. Și cred că a adus și o echipă de consulting pentru tine”, a zis Luciana.

Concurenta a vorbit și despre părăsirea planetei și ideea despre cum ar fi să plecăm în spațiu. Planul Lucianei a adus probleme juraților pentru că Mihai Bendeac nu înțelegea cum se face.

“Așa se merge la toaletă în spațiu”, spune Luciana.

Jurizare Luciana Susan la iUmor sezonul 12

“Este cel mai interesant număr de astăzi. Râdem, învățăm! Râdem, învățăm!”, a zis Mihai Bendeac.

Mihai a ținut să îi mulțumească Lucianei pentru mesajul de pe bluză.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”

“Bucuria cu adevărat vine din acei oameni care ne fac pe noi să intrăm într-un soi de vibe dintr-ăsta și să ne transformăm. Tu ai făcut cumva asta”, spune Mihai Bendeac.

“Dacă îți dorești să faci treaba asta în România trebuie să exersezi foarte mult în România, cu români”, i-a transmis Delia.

Luciana a spus că adevăratul motiv pentru care a venit a fost să îi spună lui Mihai Bendeac că este o adevărată inspirație pentru ea. Mihai s-a dus la ea pe scenă și a îmbrățișat-o. Luciana nu a mai venit în România de 12 ani.

“Ah, ce mi se gâdilă orgoliul!”, a zis Mihai Bendeac.

Delia a zis că nimeni nu vine pentru ea, să îi facă o surpriză așa frumoasă.

“Numărul a fost extraordinar de slab”, i-a transmis Cheloo concurentei iUmor.

“Nu mi s-a părut neapărat de râs, (…) dar cumva faptul că ești psiho-terapeut cred că te ajută să verbalizezi un tip de emoție, nu neapărat în comedie”, a zis Răzvan Exarhu.

Luciana Susan a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Claire și Antho, cuplul care a făcut un show de senzație. “A fost cel mai bun moment al... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Vlad Craioveanu, roas-ul usturător de sincer care îi atinge pe toți jurații iUmor. Ce r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x