Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Ella Dima, dans neobișnuit, care i-a uimit pe jurați. "Invazia fluturașilor"

Ella Dima, concurenta iUmor, a venit să le demonstreze tuturor că are un altfel de umor, pe care nu toată lumea îl gustă.

ella dima la iumor sezonul 12 Galerie
Ella Dima, concurenta iUmor, a venit să le demonstreze tuturor că are un altfel de umor, pe care nu toată lumea îl gustă. | Antena 1

Înainte ca Ella Dima să intre în scenă, Cheloo a anunțat, fără să știe ce urmează, că îl va lăsa pe Radu Pietreanu să jurizeze următorul moment umoristic.

“Cu toată mândria, îl rog să sufere alături de colegii mei”, a spus Cheloo.

Ella avea emoții mari, dar a spus că a venit să danseze. Nu e de mirare că fiecare dans pe care îl postează pe TikTok este raportat imediat.

Ella Dima, dansul aproape dezgoli care a animat publicul și juriul

“Unii mă și aplaudă, unii rămân uimiți. Altele încearcă să mă copieze, nu le iese la fel. Sunt cea mai bună”, spune Ella.

Ella a apărut în scenă urcată pe un piedestal, purtând o pereche de pantaloni scurți de latex și în loc de bluză, a ales să își acopere bustul cu doi plasturi.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Dragoș Stan a agitat spiritele. Delia: "Când prinde pe cineva, îl toacă mărunt"

Când s-a tras cortina, toată lumea a rămas mască și a aclamat-o.

Ella a început să danseze din bust pe o piesă de-a Deliei și toată lumea a apludat-o. Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte. Concurenta iUmor a repetat dansul, pe ritm, pe mai multe piese, demonstrând că are un adevărat talent.

“Ce țăcăneală! Dacă și aplaudă din ei…”, spune Radu Pietreanu, de pe scaunul lui Cheloo.

Ana Morodan a râs cu poftă și toată lumea a aplaudat-o pe concurenta iUmor.

Jurizare Ella Dima la iUmor sezonul 12. Ce impresie a lăsat cu fluturii ei

Înainte de jurizare, Mihai Bendeac s-a dus pe scenă pentru a o ajuta pe Ella să coboare de pe piedestal, au făcut cunoștiință și Mihai nu a putut rezista și a îmbrățișat-o pe concurentă deși ea nu avea bustul acoperit.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Cristian Goiciu, roast-ul de senzație în versuri. “Cheloo mai este jurat sau rămâne narator?”

Ella a povestit că e producătoare muzicală, dar e pasionată de acest tip de dans, din bust.

“Așa noroc să ai? Să vii la o jurizare și să prinzi astfel de numere?”, spune Delia despre Radu Pietreanu.

Concurenta iUmor a descoperit că are acest talent cu 11 ani în urmă și de atunci se antrenează în acest sens.

“Se vede că e naturală treaba că și eu am încercat (…) și nu”, a spus Ana Morodan.

Ella a spus că se ghidează după muzică și nu gândește numărul de dinainte.

Mihai Bendeac a spus că și el poate face asta din pectorali.

“Mie mi s-a părut o dovadă de încredere în tine pe care nu pot decât să o aplaud”, i-a transmis Ana Morodan.

“Să știi că nu am mai văzut numere de genul acesta. Ești primul pe acest sezon”, i-a zis Delia.

“Invazia Fluturilor!”, a zis Cheloo.

Ella a spus că nu are rușine și că ar putea să își dezlipească acei plasturi și să rămână în bustul gol. Mihai Bendeac și-a dorit să facă asta, spunând că el va plăti amenda.

“Nu face asta!”, a strigat Cheloo.

Ella Dima a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor. Mihai Bendeac a spus că a ales să dea NU la acest număr pentru că totuși iUmor e despre comedie.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Claudia Amuzică, cerere în căsătorie de la Mihai Bendeac. Ce a răspuns. "Nu gl... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x