Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Zsolt Rosznai, concurentul întrerupt de Delia. “M-am gândit că e un nume fals”

Zsolt Rosznai a venit la iUmor pentru a-I impresiona pe jurații iUmor sezonul 12 cu glumele sale.

Galerie
iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Zsolt Rosznai

Concurentul iUmor Zsolt Rozsnai a povestit că e instalator și de 10 ani stă în Viena, iar în timpul liber e stand-up-er. Ca instalator se pricepe foarte bine la meseria lui și poate să sape și șanțuri pentru a repara țevi.

“Nu am nimic special. Nu știu sigur dacă meseria asta este pentru mine sau dacă într-adevăr am umor. Și aici este locul cel mai potrivit ca să aflu acest lucru. Pentru că una e când îți spune familia, îți spun prietenii, îți spune un necunoscut. Dar aici este locul ideal pentru a afla acest lucru”, spune Zsolt.

Zsolt Rozsnai, concurentul care i-a atras atenția Deliei

Zsolt a intrat în scenă, fiind vizibil emoționat. El a spus că s-a născut în Maramureș, a crescut în Baia Mare și apoi s-a mutat în Viena.

Delia nu îl vedea prea bine și s-a decis să se ridice de pe scaun și să meargă mai aproape. Jurata iUmor credea că I se pare cunoscut concurentul iUmor.

Citește și: Claudia Amuzică merge direct în finala sezonului 12 iUmor

“Oare roboții au nervi de oțel?”, spunea Zsolt.

Colegii Deliei l-au întrerupt pe Zsolt și au întrebat-o pe jurată ce s-a întâmplat.

“Nu s-a întâmplat nimic. M-am dus să mă uit. Nu văd bine. Mi se pare că e cineva, dar nu e el”, a zis Delia.

“M-am gândit că e un nume fals”, a zis Delia în culise.

Concurentul iUmor și-a continuat numărul.

“Am un prieten care e atât de singur, încât când a nins și-a făcut o femeie de zăpadă care s- topit după el. Acum e singur și deprimat”, a spus Zsolt.

Delia i-a făcut poze și l-a filmat pe concurent.

Cocurentul iUmor a povestit că a început să facă stand-up de când a început pandemia.

“Dacă virusul ne spunea glume, muream de râs”, a spus Zsolt.

Inițial Zsolt a zis că se gândise să facă interpreteze personaje, cum sunt Arnold Schwarzenger și Stalone. El a reușit să rămână în pielea personajului chiar și atunci când poliția i-a bătut la ușă.

Jurizare Zsolt Rozsnya în sezonul 12 iUmor

După ce a terminat numărul de stand-up, Zsolt a primit aplauze furtunoase. Cheloo l-a întrebat ce calificare are. Concurentul i-a spus că e instalator, a fost tâmplar, redactor.

Delia a avut o curiozitate. L-a întrebat pe Zsolt dacă nu cumva numele lui real este Messe Silviu și dacă nu cumva e din Constanța.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Irene Boclincă, alias Greta Thunberg, a făcut furori cu roast-ul despre mediu

“Seamănă cu Messe Silviu care știam că vrea să concureze”, a zis Delia încercând să își explice comportamentul față de public și colegii ei.

Zsolt i-a spus că nu e Silviu și că și-ar fi dorit să aibă pașaportul la el ca să îi demostreze.

“El e cel care comentează. A apărut și în Cancan acest băiat. E celebru. Îl știu foarte bine din pozele de pe Instagram, dar nu l-am văzut niciodată in real”, a povestit Delia.

“E Messy al comediei?”, întreabă Mihai Bendeac.

“Este rău. E foarte slab cee ace faci. Nu cred că ai nevoie de încurajări, ci ai nevoie de sinceritate”, i-a zis Cheloo.

“Îți apreciez bunul simț și jur că nu mint când spun să te ții de treaba asta și să mai scrii material”, l-a sfătuit Mihai Bendeac.

Zsolt Rozsnai a primit 2 x LIKE de la cei patru jurați iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Dan Frînculescu, transformat în părintele Cornelie, prezintă inovații necesare pentru b... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Oana Bran, noua plăcere vinovată a lui Mihai Bendeac. “Eu sunt o feministă convinsă&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x