Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre noi”

În cea de-a 13-a ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Iulia Albu a urcat pe scena iUmor cu armele pregătite.

iulia albu iumor 12 Galerie
Iulia Albu a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast memorabil la adresa juriului. | Antena 1

Iulia Albu a venit la iUmor din nou după ce a ocupat poziția de jurată în acest sezon. De această dată, Iulia Albu a venit cu armele pregătite și a uimit pe toată lumea cu intrarea sa.

Iulia Albu a fost la iUmor în sezonul 12, ediția 12, iar fanii au avut ocazia să o vadă altfel față de cum erau obișnuiți. Cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, ea a încasat toate glumele cu stil, dar acum a venit să-și ia revanșa.

Iulia Albu, intrare memorabilă în platoul iUmor sezonul 12

După ce au încercat să ghicească motivul pentru care a fost trasă cortina, jurații iUmor au avut parte de cea mai mare surpriză a ediției. Iulia Albu a avut o intrare memorabilă, coborând din tavan, agățată doar de o bucată de material. Mai mult de atât, ea a făcut și câteva acrobații, spre deliciul pubicului.

„Visă, superbă!”, a strigat Delia. „Bine te-ai coborât printre noi”, i-a spus Dan Badea.

„Bună seara, chiar am coborât în emisiunea voastră. Am vrut să se vadă, deși era evident de data trecută”, și-a început Iulia Albu roast-ul în forță.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

A venit și rândul Deliei, iar creatoarea de modă nu a ratat momentul să îi critice stilul vestimentar. De asemenea, Iulia Albu a mai dezvăluit că prin participare la iUmor a descoperit că Delia mânâncă pe sistem nervos din cauza prezenței lui Mihai Bendeac.

„Clar! Și pe caz de boală, că eu sunt afectată și fizic”, a completat Delia.

„Cred că am și eu boala ta”, a răspuns Dan Badea, care i-a ținut locul lui Mihai Bendeac la masa juriului, în ediția 13.

„Alopecie”, a mai spus Delia, înainte de a izbucni cu toții în hohote de râs.

„Eu nu știu ce e aia „lopecie””, a intervenit și Cheloo după câteva secunde.

„Alopecie”, l-a corectat rapid Iulia Albu. Și i-a explicat că „se referă la persoanele care au o afecțiune medicală care determină căderea părului pe anumite zone”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Milena Vega, artista tatuatoare care a dat dovadă de un curaj remarcabil. Ce a făcut în direct

Cratoarea de modă nu i-a uitat nici pe cei care au venit să îi facă roast în ediția în care a ocupat scaunul celui de-al patrulea jurat.

„A veni și Adina Buzatu. Am înțeles că așa o cheamă, nu? Nu vreau să mă fac de râs la televizor”, a spus Iulia Albu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Chef Florin Dumitrescu, roast de senzație despre jurații iUmor. “Să curgă sânge”... iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x