Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

Mihai Alexandru a venit la iUmor pentru a face roast-ul la care Iulia Albu se aștepta.

mihai alexandru la iumor 12 Galerie
Mihai Alexandru a venit la iUmor pentru a face roast-ul la care Iulia Albu se aștepta. | Antena 1

Atunci când Iulia Albu l-a văzut intrând în scenă, s-a topit complet și a părut extrem de îndrăgostită. Mihai Alexandru, partenerul celebrului designer, a venit special pentru a-I ține de urât iubitei sale și pentru că nu își dorea ca ea să fie singura care să se facă se râs.

“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. (…) Am venit din dragoste. O iubesc pe Iulia”, a zis Mihai Alexandru.

El a dezvăluit că pentru apropiați este Mike și a venit în această seară în calitate de partener al Iuliei.

Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu, roast de zile mari

“Când l-am văzut pe scenă, am murit. Ne-a făcut cunoștiință o prietenă comună. A fost un blind date practic. Un blind date de succes”, a povestit Iulia despre cum l-a cunoscut pe Mihai.

Mihai a povestit și cum a dorit să o impresioneze pe creatoarea de modă.

“A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Era foarte arogant și înțeleg că și el a avut aceeași părere despre mine”, a povestit designerul și a spus că a apeciat totuși că la prima întâlnire el era foarte bine îmbrăcat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Luis Stan a venit cu un platouaș-surpriză pentru Delia. Bendeac: "Până și eu știu cine "

“Viața cu Iulia e ca o probă de viteză cu obstacole”, a povestit Mihai Alexandru.

“Vorbiți exact la fel”, a remarcat Mihai Bendeac.

Partenerul Iuliei a spus că viața cu creatoarea de modă este o lecție continuă.

“Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taicăsu și se lucruri contondente. Ea face roast de când se știe”, a mai povestit Mihai Alexandru.

Iubitul Iuliei Albu a vorbit și cu Mihai Bendeac și i-a spus că Iulia îl admiră.

“Dar te avertizez, e periculoasă. Și ei îi plac bărbați”, a mai spus Mike.

Partenerul Iuliei a luat-o la roast și pe Delia, spunându-I că designerul de modă o apreciază foarte mult.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să facă show cu un număr de roast

“Zice că tu ai cea mai mare carismă dintre toate femeile fără farmec pe care le știe”, a mai adăugat Mihai Alexandru.

Pentru că a avut nevoie de apă, Iulia Albu a urcat pe scenă, i-a oferit un sărut și un pahar cu apă.

Mihai Alexandru a vorbit și despre Paraziții și muzica lor.

“De fiecare dată când vă vedeam, nu știam care e Cheloo și care e Ombladon. Aceeași problemă o am și acum. Nu știam care e Copoț și care e Badea”, a explicat Mike.

La final, Mihai Alexandru i-a dedicat iubitei sale o melodie cântată de el la vioară. El nu a dorit să plece de pe scenă fără să îi adreseze o întrebare importantă Iuliei Albu.

"Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine", a zis Mihai Alexandru.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Sergiu Mirică, roast-ul care a bucurat-o pe Iulia Albu. "Am impresia că mi-am uitat ș... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Adina Buzatu, roast-ul acid, ca de la designer la designer. "Catwalk fight!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x