Antena Căutare

iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Lorenzo Oancea, show total cu trupa de circ Italiano Bonaccini. "Lăsați meduzele să vină la mine"

Lorenzo Oancea a venit la iUmor costumat în marinar. El a povestit despre personajul său că s-a pierdut și nu mai găsește nava.

lorenzo oancea si trupa sa de circ la iumor sezonul 12 Galerie
Lorenzo Oancea a venit la iUmor costumat în marinar. El a povestit despre personajul său că s-a pierdut și nu mai găsesște nava. | Antena 1

Lorenzo Oancea a venit la iUmor în sezonul 12 cu număr special, fiind pregătit să îi surprindă pe cei patru jurați iUmor. Numărul său de circ, alături de Circul Italiano Bonaccini, avea să impresioneze o sală întreagă.

Concurentul iUmor a spus că a ajuns la emisiune din greșeală pentru că el e doar un biet marinar care ăși caută nava.

Atunci când a intrat în scenă, nimeni nu se aștepta să intre din spatele juraților, din public. Lorenzo și-a început numărul de circ. El a urcat în scenă și după ce s-a stins lumina, marinarul a apărut atârnat de un candelabru.

Spectacolul de circ al lui Lorenzo Oancea care a făcut senzație

Când s-a trezit din visare, era înconjurat de oameni îmbrăcați în costume de animale marine.

“Doamne, cât de frumos a început! (…) A venit circul! Ca și când nu era destul circ aici”, a spus Delia, privind cu admirație la numărl de circ al lui Lorenzo și al colegilor lui.

Citește și: Darisian Ștefan Luncanu este al cincilea finalist iUmor

Cheloo spune că a apreciat meduzele, anemonele și caracatițele.

“Am fost ochi și urechi la numărul ăsta”, a zis Cheloo.

Micutzu a început să râdă alături de Mihai Bendeac atunci când sirena a început să cânte.

“N-a existat un sezon în care să nu fac la un moment dat o criză de râs. Băi, e incredibil! Și întotdeauna se întâmplă la ceva total absurd”, a povestit Mihai Bendeac în culise.

Micutzu nu părea foarte impresionat de spectacol pentru că a spuc că show-urile de circ nu sunt tocmai de gustul lui.

Pe scenă era un adevărat spectacol. O fată din trupa de circ s-a agățat de candelabru doar cu gâtul și a început să e învârtă.

“Încă mă uimește ce se întâmplă aici. (…) A avut culoare, energie”, a zis Delia.

Jurizare Lorenzo Oance în sezonul 12 iUmor

După ce au asistat la un spectacol de circ de senzație, cei patru jurați trebuiau să voteze momentul lor.

“Recunosc că am avut o criză de râs. Nu am mai avut de sezonul trecut”, a mărturisit Mihai Bendeac celor din trupa de circ.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Angelo Popescu l-a adus pe scenă pe Tony Montana: „E unul dintre cei mai buni actori din țară”

“M-am bucurat de fiecare sirenă, de fiecare meduză, de fiecare calamar roz. (…) Mi-a plăcut foarte mult”, a spus Delia la finalul numărului celor de la Circul Italiano Bonaccini.

Mihai Bendeac a recunoscut-o pe una dintre fetele din trupa de circ și a spus că ea a mai participat în trecut la iUmor.

“După ce o recunoști?”, l-a întrebat Delia.

“După frumusețe”, a zis Mihai Bendeac.

“Apreciez performanța. (…) Nu mi-a adus aminte pentru că nu mi-a plăcut să merg la circ. Îmi pare rău”, a mărturisit Micutzu.

Cheloo a avut un moment de sinceritate și i-a povestit lui Mihai Bendeac ce a interpretat el din costumele membrilor din trupa de circ.

“Eu sunt cel mai pervers membru al juriului, dar nu îmi fac reclama. (…) Au înlocuit sânii cu ochi”, a zis Cheloo.

Lorenzo Oancea și trupa sa de circ au primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Cristi Popesco, stand-up despre găsirea unui job. “Dacă ai ca hobby păcănele, nu spui&... iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Antonio Vito, “cantorsionistul” care i-a surprins pe toți.“Eu tot speram că e un începu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x