Antena Căutare

Darisian Ștefan Luncanu este al cincilea finalist iUmor

Darisian Ștefan Luncanu şi-a adjudecat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. Tânărul de doar 20 de ani le-a impresionat puternic pe Delia și Monica Bîrlădeanu, jurata-surpriză a ediţiei, cu numărul său de magie, dar mai ales cu energia și carisma de care a dat dovadă. Telespectatorii l-au trimis direct în finala iUmor.

Darisian Ștefan Luncanu iUmor Galerie
Darisian Ștefan Luncanu şi-a adjudecat un loc în marea finală a celui de-al doisprezecelea sezon iUmor. | Antena 1

Student la teatru şi în timpul liber magician, Darisian i-a cucerit pe cei prezenţi în platoul iUmor cu modul spectaculos în care şi-a prezentat trucurile de magie. Încă de la început i-a scos la joc pe cei patru juraţi, provocându-i la un truc de cărţi.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere

Darisian Ștefan Luncanu a impresionat jurații cu momentul său de la iUmor

În timpul jurizării Delia, Monica Bîrlădeanu, jurata-surpriză a ediţiei și Mihai Bendeac au fost de acord că momentul lui Darisian Ștefan Luncanu a fost demn de numărul maxim de Like-uri, iar pentru a se asigura că tânărul primește ceea ce merită au început o muncă de convigere cu juratul Cheloo, despre care se ştie faptul că nu este un fan al numerelor de magie.

I-au cântat „Fă-te om, alungă gândul necisntit”, iar Mihai Bendeac l-a rugat pe Cheloo să-și imagineze că Darisian este fiul lui. „Ai avut un număr emoționant. Am clipit și am gâfâit tot timpul", a spus amuzat Cheloo, care într-un final a dat cel de-al patrulea Like al jurizării.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Angelo Popescu l-a adus pe scenă pe Tony Montana: „E unul dintre cei mai buni actori din țară”

Telespectatorii au fost cei care l-au trimis apoi pe Darisian direct în marea finală a sezonului 12 iUmor. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, cel de-al doisprezecelea sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x