Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Adrian Borândel a urcat pe scenă cu mâna în ghips, făcând haz de necaz. Cum i-a încurcat pe jurați

Adrian Mihai Borândel a mărturisit că nu se ocupă cu stand-up comedy-ul de multă vreme, însă a decis să își încerce norocul pe scena iUmor, în ediția de vineri, 13 noiembrie 2022. Concurentul s-a prezentat cu mâna în ghips, situație care l-a ajutat în construcția glumelor.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Adrian Borândel a urcat pe scenă cu mâna în ghips, făcând haz de necaz. Cum i-a încurcat pe jurați Galerie
Adrian Mihai Borândel | iUmor/Antena 1

Adrian Mihai Borândel a urcat pe scenă cu mâna în orteză, mărturisind că totul i s-a tras de la „o beție.” Încă de când s-a prezentat, în platourile de filmare s-a glumit pe seama numelui său de familie. Concurentul a venit pregătit cu un număr de stand-up comedy, explicând mai pe larg cum a ajuns să poarte în prezent ghips, momentul său fiind conturat pe marginea acestui subiect.

„În seara asta o să vă zic glume despre iubita mea. Nu am, dar am înțeles că vă plac glumele despre iubite. Așa că am zis să inventez una. O cheamă Mihai, atât am putut eu să inventez”, a început concurentul momentul umoristic.

După ce a povestit câteva întâmăplări despre cum „iubita lui” și-a luxat mâna, concurentul a schimat brusc șirul evenimentelor: „Nu știu dacă v-ați prins, dar eu sunt Mihai.” „Dezvăluirea” i-a băgat în ceață pe jurați, care s-au uitat nedumeriți. „Mi-a dat cu minus, cu virgulă”, a zis Costel, la testimoniale. Și colegii săi au fost în asentimentul lui.

„Mi-e frică dacă o să mai stau mult cu brațul imobilizat că o să ajung ambidextru. Pentru cine nu știe ce înseamnă, înseamnă se te masturbezi la fel de bine cu ambele mâini”, a continuat Mihai Borândel, care a glumit pe seama vieții de om cu brațul în ghips.

Cheloo dădea semne de plictiseală, iar Costel s-a amuzat pe seama reacției colegului său de juriu.

Jurizare Adrian Mihai Borândel, la iUmor sezonul 13

Concurentul a dezvăluit că informațiile incluse in momentul umoristic sunt reale și că a avut nevoie de operație la mână, după ce un amic a căzut peste el, iar apoi, cu mâna deja cu probleme, și-a mai luxat-o o dată când a strănutat ceva mai tare!

Borândel a recunoscut că s-a apucat de stand-ul de puțină vreme. „Am fost de 4 ori până acum la open mic”, a explicat el. „Și s-a plans? În sală zic…”, a intervenit Cheloo, în stilul său caracteristic.

„Ai strecurat câteva glume bune, doar că unele, din cauza grabei…” , a fost opinia lui Costel.

„Colegii mei sunt foarte simpatici și nu ți-au zis că, de fapt, ești paralel cu umorul”, a continuat Cheloo.

„Stați, măi, n-a fost așa rău. Eu cred că primul lucru pe care trebuie să îl rezolvi este de dicție”, a salvat Delia „situația”, convingându-i și pe colegii ei Costel și Vio.

Pentru încurajare, Adrian Mihai Borândel a primit 3 voturi pozitive și unul singur negativ, din partea lui Cheloo. „Am manipulat voturile”, a glumit cântăreața la final.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Oana și Adina Timofte, moment special de numerologie. Ce le-au „prezis” juraților: „Mani... iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Natanticu, roast-ul care a stârnit o reacție neașteptată din partea lui Vio: „Băi, ești ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x