Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Ivan Ojeda, iluzionistul care face bani pe loc! Delia l-a comparat cu un zeu

Jurații emisiunii iUmor au avut parte de un moment artistic impresionant, în ediția din 16 octombrie a sezonului 13 al show-ului, după ce Ivan Ojeda și-a demonstrat talentul într-ale iluzionismului.

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Ivan Ojeda, iluzionistul care face bani pe loc! Delia l-a comparat cu un zeu Galerie
Ivan Ojeda, iluzionistul care face bani pe loc! Delia l-a comparat cu un zeu | iUmor/Antena1

Ivan Ojeda a îmbinat magia cu lumea materială și a decis să-și folosească talentul de iluzionist pentru a „crea” bani! Ajutat de un fum „magic”, iluzionistul din nordul Spaniei i-a uimit pe jurați cu abilitățile sale, făcându-i pe aceștia să se întrebe oare cum reușește.

Concurentul s-a prezentat pe scenă într-un costum elegant, la 4 ace, iar Delia nu a putut să nu remarce că acesta părea desprins dintr-o peliculă cinematografică.

Ivan Ojeda, iluzionistul care face bani pe loc, la iUmor sezonul 13

Ivan se află pentru a patra oară în România și a declarat că iubește românii deoarece sunt foarte deschiși și prietenoși. „Urmează să vă arăt de ce sunt regele petrecerii”, a declarat el la testimoniale.

Concurentul și-a început numărul cu un truc care a generat aplauzele publicului în doar câteva secunde de când a pășit pe scena iUmor. Din mai muți nori de fum, Ioan Ojeda reușea să scoată monede și bancnote.

„Doamne ajută la toată lumea!”, au glumit jurații. „Ușor se fac banii pentru unii”, a spus și Costel.

În timp ce Ivan Ojeda își prezenta numărul, Delia a ținut să complimenteze fizicul concurentului, asemănându-l cu un „personaj din filme cu zeități”. Concurentul s-a axat apoi pe câteva cupe pline de vin, asupra cărora și-a extins „magia”.

Jurizare Ivan Ojeda, la iUmor sezonul 13

Costel s-a oferit să strângă el „mizeria” din platou, și anume bancnotele rămase pe jos în urma primelor trucuri. „Din păcate, sunt vrăjeală”, a spus el dezamăgit că banii nu erau reali.

„Asl, pls. De unde îți cumperi fumul?”, a glumit Costel cu concurentul. Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul publicului.

Numărul de iluzionism al lui Ivan Ojeda a fost recompensat cu 3 like-uri și un dislike, venit din partea lui Cheloo, care a explicat, de-a lungul timpului, că nu prea este un fan al acestor momente.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Ianca, fiica lui Răzvan Simion, și-a emoționat tatăl până la lacrimi. „E în stare de șoc... iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Mihaela Ionașcu a dat „tun după tun” și i-a cucerit pe jurați cu momentul ei de stand-up...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x