Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Fodor Csaba a glumit pe seama limbii române: „Sunt ungur. Mă deranjează foarte mult..”

Fodor Csaba a pregătit un moment de stand-up comedy pe scena iUmor, ediția cu numărul 4 din sezonul 13, glumind, printre altele, și pe seama limbii române. A fost pe placul juraților? Iată momentul!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Fodor Csaba a glumit pe seama limbii române: „Sunt ungur. Mă deranjează foarte mult..” Galerie
Fodor Csaba a glumit pe seama limbii române. | iUmor/Antena1

Fodor Csaba este din Târgu Mureș, dar locuiește de ceva vreme în Cluj. Judecând după înfățișarea sa, prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea au glumit că pare „rocker”.

Fodor Csaba a glumit pe seama limbii române, la iUmor sezonul 13

Fără prea multe introduceri, concurentul a început numărul. „Sunt un mare fan al egalităților între sexe. De aia tot confund genurile în limba asta, pentru că sunt ungur. Noi n-avem genuri. Nu e genul nostru..

Mă deranjează foarte mult expresia „am și eu o vârstă”. Mi se pare penibil..Mă faci și prost. Eu care credeam că stau de vorbă cu omul fără vârstă”, a spus el.

La testimoniale, Mihai Bendeac a zis că a murit de plictiseală. Fodor Csaba a continuat șirul „nemulțumirilor” legate de limba română.

„Îmi dai reboot parțial dacă te întreb „ce faci” și tu îmi zici „bine”. În maghiară avem „ce faci” și „cum ești”, dar nu le combinăm chiar așa. Bine că nu răspundeți cu „da”: - „ce faci?” -„da.”....

„Tulai, Doamne”, e altă expresie care m-a dat gata. Ce e asta? (..) Eu aș mai continua numărul, dar am și eu o vârstă”, a mai zis concurentul, în încheiere.

Jurizare Fodor Csaba, la iUmor sezonul 13

„Ce părere ai despre ideea de a purta doliu? Peticul ăla negru în piept însoțit de ac”, i-a zis Cheloo concurentului, aparent din neant.

„Nu am o părere”, a zis concurentul nedumerit.

„Părul tău este absolut superb. Vreau să te întreb cum îl întreții”, i-a spus Delia.

„O spăl numai”, a zis Fodor, care a demonstrat că nu glumea și că, într-adevăr, nu stăpânește foarte bine genurile din limba română.

„Foarte mișto construcția de tip glumă. Dar pe scenă nu transmiți. Mai trebuie să lucrezi un pic la prezența pe scenă”, i-a spus Costel, juratul special al acestei ediții.

„Arată ca un satanist începător. Dacă diavolul ar avea în România biserica lui, tu ai fi un fel de pocăit al diavolului”, a mai glumit Cheloo.

„M-am deocheat.. Trebuie să lași un pic din nebunia din tine pentru a fi artist pe scenă”, a zis Mihai Bendeac, care a glumit apoi pe marginea ținutei „prea corecte” a concurentului.

„Mie mi-a plăcut”, a conchis Delia. La final, Fodor Csaba a primit trei voturi negative și doar unul pozitiv, din partea Deliei.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Hector Ayala a adus „rețeta” amuzamentului din Mexic. Mihai a făcut o mărturisire neașt... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Marin Madan, concurentul din Republica Moldova care l-a cucerit pe Cheloo. Stand-up cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Magicianul Darisian Luncanu, de-a v-ați ascunselea în platou: Cel mai bun jucător e Elodia! iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Magicianul Darisian Luncanu, de-a v-ați ascunselea în platou: Cel mai bun jucător e Elodia! Sambata, 02.12.2023, 23:12
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Răzvan Vișoiu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au rămas uimiți când au aflat că face stand-up de doar trei luni

Răzvan Vișoiu s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au rămas uimiți când au aflat că face stand-up de doar trei luni

Cel de-al optulea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 04.12.2023, 18:04
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gabriela Niță, coșmarul lui Cheloo, a revenit și i-a pus la grea încercare pe jurați

Gabriela Niță cunoaște iUmor mai bine ca jurații sau ca prezentatorii emisiunii. Iată cu ce banc lung a mai venit de această dată! Cheloo a numit-o „Terminatorul”.

Sambata, 02.12.2023, 22:49
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena iUmor

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, revenire spectaculoasă pe scena iUmor

Gregory Brown, fostul angajat al lui Cătălin Bordea, a revenit pe scena iUmor cu un material care a promis să fie extrem de dur. Iată câte like-uri a primit concurentul, după ce a respectat sfatul pe care i l-a oferit Cheloo în sezonul trecut!

Sambata, 02.12.2023, 22:34
iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare

iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Diana Vieru „a venit fiartă pe Bordea!”. Ce ”surpriză” i-a lăsat pe scaunul de jurizare

Diana Vieru a venit pe scena iUmor și nu s-a mai ascuns! I-a făcut o adevărată demonstrație de iubire lui Cătălin Bordea, însă juratul s-a lăsat greu. Iată ce s-a întâmplat până la final!

Sambata, 02.12.2023, 22:14
Ultimele știri
x