Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Hector Ayala a adus „rețeta” amuzamentului din Mexic. Mihai a făcut o mărturisire neașteptată

Hector Ayala a făcut publicul să râdă în hohote după ce și-a prezentat numărul de stand-up comedy pe scena iUmor, în ediția cu numărul 4 a sezonului 13. Iată ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să dezvăluie!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Hector Ayala a adus „rețeta” amuzamentului din Mexic. Mihai a făcut o mărturisire neașteptată Galerie
Hector Ayala a adus rețeta amuzamentului din Mexic | iUmor/Antena 1

Hector Ayala aew 32 de ani și este din Mexic. A participat anul trecut la „Stand-up Revolution”, în echipa lui Dan badea, care acum e prezentator la iUmor, alături de Șerban Copoț.

Hector Ayala, glume pe seama stereotipurilor rasiale, la iUmor sezonul 13

Hector Ayala a intrat pe scenă plin de energie, în pași de dans. Costel, juratul special al acestei ediții, l-a recunoscut imediat, fiind și el în juriu la „Stand-up Revolution”.

„Sunt încântat să te revăd. Încă arăți ca cel mai fericit dintre hobiți”, i-a zis concurentul lui Costel.

„Îl urmăresc pe Instagram. Reprezintă Mexicul foarte bine. E foarte simpatic. Acum și-a lăsat mustața aia de traficant..”, a zis și Costel la testimoniale.

Hector Ayala a glumit că numele său complet sună ca în telenovele.

„Mi se aduce mereu aminte că sunt Mexican. În aeroport, am fost oprit la filtrul de securitate. Mustața a declanșat alarma. Dar e ok, nu transportam nimic (aici a făcut cu ochiul n.r)”, a continuat el.

Concurentul a mai glumit pe seama stereotipurilor de genul, numindu-le „rasism neintenționat”. Spre exemplu, prietenii mereu îl întreabă de unde pot procura droguri.

„Credeam că o să scap de reggaeton în momentul în care am plecat din Mexic. Dar voi, europenii, iubiți reggeaeton-ul. M-am gândit că dacă eșuez în toate, devin cântăreț de reggaeton. E ușor, ai nevoie de același ritm pentru toate melodiile”, a mai spus el, făcând apoi și o demonstrație, chiar pe scena iUmor, care a stârnit hohote de ras.

Jurizare Hector Ayala la iUmor, sezonul 13

Cel mai probabil încă în vraja numărului, jurații nu prea s-au axat pe jurizarea în sine, ci au purtat pur și simplu un dialog cu Hector. Concurentul a adus în platou starea de bine.

Costel a încercat să vorbească în spaniolă cu Hector, însă tot ce știa era propoziția: „Bună, unde este spitalul?”, spre amuzamentul celor din jur.

Cheloo l-a întrebat pe Hector de trei trupe de rap mexican.

„Când ziceai de reggaeton, mi-am dat seama că asta e muzica pe care o aud eu la solar”, a zis Mihai Bendeac, iar colegii săi au fost surprinși de dezvăluire. „Nu numai eu merg, și Florin Piersic merge la solar”, a continuat actorul.

La final, concurentul a primit 4 voturi pozitive. „Ar fi în primii 25 de stand-up-eri din România. Foarte mișto”, a spus Mihai Bendeac la testimoniale, despre Hector.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Ben Langley, Omul Balon, i-a surprins pe jurați. A început cu un număr de striptease... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Fodor Csaba a glumit pe seama limbii române: „Sunt ungur. Mă deranjează foarte mult..”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x