Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Roc Roc It, show amuzant, dar periculos. Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat: „Nu cred”

Roc Roc It a prezentat un număr inedit pe scena iUmor, în ediția cu numărul 4 din sezonul 13. Concurentul a avut un moment cu „de toate”, care a fost și amuzant, dar și periculos pe alocuri. Iată cum au reacționat jurații!

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Roc Roc It, show amuzant, dar periculos. Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat: „Nu cred” Galerie
Roc Roc It, show amuzant, dar periculos. Nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat: „Nu cred” | iUmor/Antena 1

Roc Roc It este din Berlin, Germania, și nu și-a dezvăluit numele real. „De la o vârstă fragedă am făcut spectacole de magie. Din 1999 am spectacole mereu, la modul profesionist”, a spus el. În prezent însă, a decis să renunțe la magie. „Îmi place să fac lucruri adevărate. Cât timp oamenii râd, nu simt nicio durere”, a mai spus el.

Roc Roc It, show în toată regula pe scena iUmor, sezonul 13

Concurentul a dezvăluit că în prezent călătorește prin toată lume și face spectacole stradale sau în teatre. Încă de cum l-au văzut, prezentatorii au zis că se așteptau sa fie un moment dureros. Roc Roc It a atras atenția și cu tatuajele, în special cel de pe față, din jurul ochiului.

Roc Roc It a îmbinat umorul cu cascadoriile și a ieșit un număr inedit.

„Ceea ce urmează să vedeți: o mulțime de lucruri frumoase, periculoase și cascadorii foarte stupide”, și-a prezentat concurentul numărul, atunci când a urcat pe scenă.

„O să încep cu unul dintre preferatele mele. Se numește prăjitura morții în flăcări. Dar așteptați! Pentru protecția mea…(aici a scos o bentiță de păr pe care și-a pus-o pe cap n.r)..”, a continuat el.

Concurentul a încercat apoi să mănânce un biscuite pe care a pus benzină, iar apoi i-a dat foc. „Dacă îmi iese azi…vreau să țipați ca nebunii. Pentru că nu mi-a mai ieșit până acum. E extrem de periculos, pentru că biscuitele conține gluten”, a glumit el.

„Acum, voi face imposibilul posibil. Voi lua aceste 110 kilograme (a arătat spre el n.r) și le voi îndoi, răsuci și strecura prin această rachetă de tenis”, și-a anunțat el următoarea „cascadorie”.

„Nu te cred”, i-a zis Costel, juratul surpriză al acestei ediții, concurentului.

„Nu e niciun truc la mijloc. Asta e o rachetă reală de tenis, iar ăsta este un idiot real (a arătat spre el din nou n.r)”, a mai spus Roc Roc It.

În timp ce se chinuia să ducă numărul la bun sfârșit, concurentul a zis: „Parcă îi aud vocea tatălui meu, care îmi spunea să nu mă las de școală. Uitați-vă la mine acum..”

Nimeni nu credea că poate să își strecoare corpul prin racheta de tenis și tot așteptau ca Roc Roc It să explice că a fost o glumă sau un truc la mijloc.

„Își dislocă umărul, fii atent”, a zis prezentatorul Șerban Copoț, când a văzut că totul este cât se poate de serios.

„Scoate-ți cureaua, altfel îți vor cădea pantalonii. Te rog, nu-ți da jos pantalonii”, i-a zis Costel concurentului, care ajunsese cu racheta de tenis în zona respectivă.

Concurentul a rămas în short-uri, așa cum a prevăzut Costel. Roc Roc It a reușit apoi, după alte momente presărate cu glume, să treacă prin rachetă.

„Pentru mie era mai amuzant să se fi blocat și să ajungă la Urgențe. Venea Descarcerarea cu un flex”, a zis Costel la testimoniale.

Costel s-a urcat apoi pe scenă, pentru a fi „asistent” la un alt număr de-al concurentului. „Cred că ne sărutăm”, a mai zis el.

Costel a profitat de ocazie și s-a strecurat și el prin rachetă. „Costel ar putea să treacă și printr-o lupă spartă”, a glumit Cheloo.

Jurizare Roc Roc It, la iUmor sezonul 13

Jurații au apreciat numărul total lipsit de inhinibiții. „Am avut un număr de „idioțenie asumată”, a zis Mihai Bendeac la testimoniale.

„Vreau mai multe momente așa. Mi-ar fi plăcut să fim rude sau măcar prieteni. Îmi plac tatuajele, spiritul dumneavoastră, îmi place tot ceea ce ați făcut”, i-a zis Delia concurentului.

„Îți dau vot pozitiv dacă te duci în finală și treci printr-o paletă de badminton”, i-a zis Costel. „Eu zic că ar trebui să treacă prin sită”, a spus și Cheloo. „Cel mai amuzant și cel mai viu concurent din această seară”, a adăugat el.

„A fost și un moment de actorie incredibil”, a mai zis și Mihai Bendeac. La final, Roc Roc It a primit toate cele 4 voturi pozitive din partea juraților.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Silviu Dobre a dezvăluit cum e să ai un tată jandarm: „Eu nu dau explicații, dau declar... iUmor sezonul 13, 18 septembrie. Anca Serea, roast neașteptat pentru Costel. Motivul pentru care și-a arătat sutienul pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x