Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 23 octombrie. Apollo Adonis, stand-up despre originile sale grecești. Înfățișarea lui a cucerit: „Arată a zeu”

Apollo Adonis a pus în scena iUmor, ediția a 9-a din 23 octombrie 2022, un număr de stand-up comedy direct din „Olimp”, având în vedere originile grecești ale concurentului. Cu numele de scenă al unui zeu și părul unui „Adonis”, ce putea să meargă rău?

iUmor sezonul 13, 23 octombrie. Apollo Adonis, stand-up despre originile sale grecești. Înfățișarea lui a cucerit: „Arată a zeu” Galerie
Apollo Adonis, stand-up despre originile sale grecești. Înfățișarea lui a cucerit publicul | Antena 1/iUmor

Înfățișarea tânărului de 22 de ani a stârnit admirație, complimente, dar și ironii din partea „masculină” a juriului. „Apollo Adonis” este doar numele său de scenă, concurentul dezvăluind că denumirea sa reală e destul de greu de pronunțat.

Apollo este și profesor de greacă pe TikTok, iar fanele sale apasă imediat butonul de like când îl aud cum pronunță „tzatziki”.

„Îi sticlesc ochii Deliei”, au glumit prezentatorii Dan Badea și Șerban Copoț. „Moartea femeilor, cu părul în vânt”, a punctat și Cheloo, la testimoniale.

Jurații au complimentat într-adevăr podoaba capilară a concurentului, fiind un subiect discutat intens și la testimoniale. Apollo se află de 16 ani în România. „Niciodată nu mi-am auzit numele pronunțat corect. Când am fost să îmi fac actele pentru România, i-am zis polițistului: Evaghelos. Am ajuns în buletin: Ivan Gelos”, a spus el.

Apollo a mai glumit pe seama pronunției numelui său, dar și a experiențelor sale din țara noastră. În mijlocul numărului, Delia l-a rugat pe concurent să zică „tzatziki”.

Jurizare Apollo Adonis, la iUmor sezonul 13

Apollo Adonis a explicat că a fost prima sa încercare de stand-up comedy, el fiind de fapt cântăreț și făcându-le juraților și o demonstrație în acest sens. De altfel, el a participat în trecut și la X-Factor.

„Eu sunt foarte invidios pe părul tău. Nu se potrivește atitudinea ta cu atitudinea de stand-up care îmi place mie. Comedia vine din rană, nu din încredere”, a punctat Costel.

„Arată a zeu, dar are timp să se urâțească”, a mai glumit el.

„Nu a fost așa rău cum a făcut Costel să pară. M-ai emoționat”, i-a zis Delia, care uitase să și voteze. „Noi credem în tine”, a zis și Anastasia Soare, juratul surpriză al acestei ediții. Cu partea „feminină” de juriu cucerită, Apollo a primit 2 Like-uri și 2 Dislike-uri, Cheloo și Costel nefiind tocmai impresionați.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 22 octombrie. Norvina, roast emoționant pentru mama ei. Cum a arătat copilăria fiicei „Reginei Sprânce... iUmor sezonul 13, 23 octombrie. Ileana Peter a urcat pe scenă pentru „a se face cunoscută”. Ce a urmat: „A fost haos”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x