Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Luciana Susan a venit pentru „revanșă”, dar a ajuns „la cuțite” cu Cheloo. Cum l-a enervat

Luciana Susan a revenit la iUmor pentru a demonstra că poate mai mult, însă o replică de-a sa a generat o adevărată ceartă cu Cheloo, în ediția cu numărul 5 a sezonului 13. Iată despre ce a fost vorba!

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Luciana Susan a venit pentru „revanșă”, dar a ajuns „la cuțite” cu Cheloo. Cum l-a enervat Galerie
Luciana Susan a reușit să îl enerveze pe Cheloo. De la ce a pornit totul | Antena 1/iUmor

Luciana Susan locuiește în Vancouver, Canada. Concurenta mai participat la iUmor în sezonul 12, însă a venit să demonstreze că se poate și mai bine decât data trecută. Cu toate acestea, planul său nu a fost dus la bun sfârșit, iar la final s-au încins spiritele între ea și Cheloo.

Luciana Susan a revenit la iUmor, sezonul 13. Motivul pentru care a ajuns să se certe cu Cheloo

Numărul a început ca o continuare a celui precedent, din sezonul trecut. „În ultimele 3 luni, foarte mulți oameni m-au întrebat cum a fost la iUmor. M-am tot gândit cum să explic. Este ca atunci când ești invitat pentru prima dată la un sex în grup.

Inițial, ești super flatat, te exaltează gândul că o să îți îndeplinești o fantezie și ajungi să te convingi singur că vei putea performa la fel de bine în fața unui public, cum performezi tu singur acasă, în onglindă.

Când te trezești în mijlocul acțiunii, îți dai seama că poate te-ai supraestimat și încerci să dai tare ca să termini repede. Așa că, experiența se termină cu multe persoane nesatisfăcute. (..) Aș vrea să îi asigur pe cei care au fost ofensați data trecută, că de data aceasta va fi mult mai rău. Pentru cei care au spus că și-au băgat un aspirator în fund din cauza mea…fiți onești cu voi înșivă. De mult voiați, eu v-am oferit doar o scuză”, și-a început concurenta numărul.

Mihai Bendeac a spus la testimoniale că momentul a fost unul „cringe” și a încercat să îi explice juratului special al acestei ediții, Florin Călinescu, că replica de mai sus avea legătură cu numărul precedent de la iUmor al concurentei.

„În căsnicie, femeile încep să achiziționeze sex toys, iar bărbații undițe. (..) Am aflat că se pescuiește și iarna, la copcă. Adică, mai ai sta lângă o copcă înghețată decât lângă răcitura de nevastă-ta. Vibratoarele și undițele au foarte multe lucruri în comun. Dacă nu știi cum să le folosești, dacă faci mișcări bruște, poți să-ți dai cu ele în gură și să îți spargi dinții”, a mai spus ea.

Cheloo și Florin Călinescu au închis ochii și s-au prefăcut că dorm în timpul numărului. Mihai a simțit nevoia să întrerupă momentul.

„Regulile show-ului nostru spun că nu ar trebui să întrerupem numerele…Te simți bine?”, i-a zis Mihai Bendeac concurentei. „Părea că e destabilizată, că stă să leșine”, a explicat el la testimoniale.

Luciana Susan a explicat că își dorește să continue numărul și a povestit cum cei doi copii ai săi s-au jucat cu o undiță și un vibrator pe post de „săbii”, în timp ce ea avea invitați.

Mihai s-a ridicat de pe scaun și s-a dus să îi facă masaj lui Florin Călinescu, gest pe seama căruia s-a amuzat ulterior.

Jurizare Luciana Susan, la iUmor sezonul 13

„Apreciez emoția și gestul pe care l-ai făcut ultima dată. În momentul acesta, eu, după vreo 2 minute, n-am mai fost în stare să urmăresc. Ai avut și foarte multe emoții, am avut senzația că ascult un disc. Nu vreau să te destabilizeze, ești extrem de drăguță și de iubibilă”, i-a spus MIhai Bendeac concurentei.

Cheloo a întrebat dacă a fost răutăcios cu concurenta prima dată când a participat la iUmor, iar ea i-a răspuns: „Fără resentimente pentru eroul de la Dakar”

Cheloo s-a simțit ironizat și a urmat o polemică între cei doi. „De aici, ditamai cearta”, a zis Cheloo la testimoniale.

Concurenta a încercat să explice că nu a fost ironică, însă pe un ton ridicat, care l-a enervat și mai tare pe cântăreț.

„L-a terorizat puțin așa”, a zis Delia. „Îl scoate din minți”, au comentat și ceilalți concurenți din backstage.

Luciana Susan a întrebat apoi dacă îl poate îmbrățișa pe Cheloo, iar el a răspuns ferm: nu!

Florin Călinescu i-a povestit concurentei o întâmplare amuzantă de la pescuit și a mai detensionat atmosfera. Călinescu a dat de înțeles însă că numărul a fost unul slab.

La final, Luciana Susan a primit 4 voturi negative.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Dan Frînculescu a ridicat juriul în picioare cu roast-ul pentru Florin Călinescu. „E ce... iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Amazing Boobzilla a spart obiecte cu sânii. Deliei i-a plăcut: „Poate sunt psihopată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x