Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Andrei Garici, cel mai răutăcios „spiriduș”. Jurații au avut nevoie de un moment de reculegere

Andrei Garici s-a transpus în Gala de Crăciun în pielea unui altfel de Grinch, un „spiriduș” ceva mai răutăcios, care le-a servit celor prezenți o porție zdravănă de roast, fără să mai țină cont de post! Iată ce vedete au fost vizate.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Andrei Garici, cel mai răutăcios „spiriduș”. Jurații au avut nevoie de un moment de reculegere Galerie
Andrei Garici, cel mai răutăcios „spiriduș”, în Gala de Crăciun iUmor | Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Andrei Garici, cel mai acid roast, în Gala de Crăciun iUmor

Andrei Garici s-a prezentat pe scena iUmor îmbrăcat într-o ținută festivă, ca de Crăciun, însă glumele sale au fost departe de a avea..spiritul Crăciunului. „A venit dracul în persoană. Aș vrea ca măcar de anul viitor să respectăm anunțul ăla cu excesul de sare, zahăr și grăsimi. L-ați auzit de mii de ori, l-a respectat cineva vreodată?”, a început el numărul.

Invitatul a ironizat câteva vedete de la posturile concurente ale Antenei 1, iar apoi a trecut și la cele din „propria ogradă”. Nici cântăreții de manele nu au scăpat.

„Ce mănâncă vedetele e întrebarea. Spre exemplu, l-am întrebat pe Tzancă Uraganul ce are în meniu de Crăciun: „Fratele tău o să mănânce ceva care nici nu știu cum se pronunță, iar de scris nu mă pune, frățiorul meu, că eu știu doar să dau mesaje vocale.

Adrian copilul Minune, modest ca întotdeauna, a spus că de sărbători o să înceapă și el diversificarea. Deși e regele manelelor, iată că nu visează la tron, ci la un scaun normal”, a glumit Andrei Garici.

„Eu tot la aia cu diversificarea râd și acum”, a zis Delia în timpul numărului. „Și eu”, a fost de acord Cheloo.

„Florin Salam se pare că nu mai mănâncă în ultima perioadă, pe mesele lui așternându-se doar praful. Doar pe masa lui Fuego puteți vedea alimente precum aripioare picante de înger, icre frecate de caras și ouă lăsate…la macerat în lapte de cocos.

În afară de asta nu poate să lipsească rețeta lui preferată, fructul pasiunii cu fudulii proaspete, totul stropit cu sirop de brad împodobit de Irina Loghin. Nu e de mirare că cine mănâncă așa are curcubeu pe cerul gurii.

Nici Botezatu nu face excepție. Petrecând foarte mult timp în Dubai, se pare că de sărbători Cătălin a dat cârnatul românesc pe..ce se găsește pe acolo. Dar înțeleg. Decât să muști din cârnat și să miroși a usturoi toată ziua mai bine plescăi din cur..male”, a mai zis Garici.

„Poftim?”, a întrebat Delia la un moment dat, iar apoi a izbucnit în râs. Momentul de roast a fost însă departe a se fi terminat.

„Și noi avem niște vedete de îți vine să le mănânci, nu alta. Spre exemplu, pentru mine Gabriela Cristea este piftie, iar Iulia Albu, evident, pilaf. O altă vedetă care s-a aciuat în bucătăria Antenei precum Irinel la cantina săracilor este Radu Pietreanu.

Să îl vezi în toate producțiile Antenei este ca și cum ai mânca caviar. Oricât de bun ar fi, până la urmă tot o să ți se aplece de la el. Și să vorbim puțin și despre prietenul lui, Mugur. Proprietar de cârciumi, Mugur Mihăescu va avea ce pune pe masă de sărbători pentru că niciun client nu vrea să mănânce tot din farfurie.

Singurii care vor sta la cratiță, ca într-o zi normală de lucru, vor fi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu”, a adăugat Andrei Garici, iar despre Gina Pistol a ținut să puncteze că face „cât două Irina Fodor.” Vezi în video-ul de mai sus ce vedete a mai „atacat”!

„Un minut de reculegere”, a cerut Costel la finalul numărului acid. „Garici vine și lovește în absolut orice ființă vie”, a zis și Cheloo, în timpul testimonialelor.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Anca Serea are viață grea de sărbători! Cum face economie mămica a șase copii: „M-am ... iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Dan Badea, stand-up despre cum arăta Crăciunul în trecut: „Cea mai bună glumă a serii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x