Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Natanticii, show total pe scenă. Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana au probleme conjugale!

Cu siguranță v-ați întrebat cum ar arăta mariajul dintre Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana în realitate, după celebra replică „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Cosmin și Eliza Natanticu au intrat în pielea celor două personaje, însă căsnicia se pare că nu e atât de ușoară nici măcar în basme. 

Cosmin și Eliza Natanticu au devenit Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana

Antena 1/iUmor

iUmor a revenit pe micile ecrane cu o ediție cu tematică specială, Gala Poveștilor, în cadrul căreia comedia s-a împletit cu farmecul celor mai populare basme. Mai multe nume sonore autohtone s-au transpus în pielea unor personaje celebre, de poveste, și au creat noi momente demne de povestit - de ce nu - și nepoților!

Cosmin și Eliza Natanticu s-au transformat în Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, în Gala de Poveste iUmor, sezonul 13

Soții Natanticu au pregătit o scenetă comică inspirată din viața cotidiană a personajelor de basm Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, iar costumațiile lor au stârnit amuzamentul celor prezenți. Cei doi au intrat pe scenă certându-se, părând că au reale probleme conjugale. „Zici că sunt din Stăpânul Inelelor”, au glumit jurații. „La cum arată, zici că sunt surori”, a punctat și prezentatorul Dan Badea despre transformarea celor doi soți.

Ajutați de peruci și decorul pe măsură, Natanticii și-au intrat rapid în rol. „Zilele trecute m-a pus să mănânc jăratic. I-am zis că nu eu, calul mănâncă. A zis că nu știe ce mănâncă armăsarul, dar la ce rezultate a dat ar trebui să mă apuc să fac același lucru”, a zis Cosmin Natanticu.

„Cineva a făcut mișto de el. Îl vezi pe ăsta, zici că e Căpcăun. Au greșit”, a zis și Eliza Natanticu despre al ei „Făt-Frumos”.

„De ce mi s-a spus mie Făt-Frumos? Cine a mai văzut pe cineva să fete frumos? E jenant..”, a recunoscut și Cosmin Natanticu.

„Frumos” chiar nu era cazul domnului Natanticu”, a glumit și Alina Pușcaș, juratul surpriză al acestei ediții speciale iUmor.

Ileana și Făt-Frumos au însă alte „probleme”, mai cu seamă căsnicia lor: „Toată ziua sunt pe drumuri. Tot felul de task-uri: du-te și ia salată din Grădina de Aur, treci să iei pâine de la Cuptorul de Argint, ia și niște mere din Pădure de Cupru. Și toate astea să îmi dea ta-su mâna ei.. Știi ceva? Până la urmă am și eu mâna mea, n-am nevoie. Și după ce reușesc să o iau de la ta-su, mi-o fură Zmeul...”, a continuat Cosmin Natanticu.

„Ai pe altcineva? Pe fata lui Regele Albastru?”, a întrebat Ileana „Lizzie” Cosânzeana. „Ce treabă am eu cu fata lui Florin Salam?”, a glumit Făt-Frumos Cosmin, iar cearta a continuat.

„Vreau să divorțez. Mai bine mă duc înapoi la Zmeu”, a replicat Eliza Natanticu. „Ați greșit emisiunea. E iUmor, nu doctor Cristian Andrei”, a glumit, la rândul lui, Costel.

După ce Ileana și Făt-Frumos și-au anunțat disponibilitatea, jurata Alina Pușcaș aka Albă ca Zăpada s-a arătat interesată, a pășit pe scenă, însă a făcut o alegere neașteptată. Ea și Eliza Natanticu au împărtășit un sărut pasional și l-au lăsat pe Făt-frumos cu ochii în soare. „S-au lipit foile de poveste!”, au punctat prezentatorii emisiunii.

Deși a intenționat să se transforme în Făt-Frumos, s-a glumit că Natanticu a arătat mai degrabă precum Ștefan Hrușcă sau un elf din Lord of The Rings, grație perucii blonde.

„Arătați ca doi elfi din Stăpânul Inelelor (…) Trebuie să mergeți la terapie de cuplu”, a zis Costel. Cheloo a fost curios dacă Eliza Natanticu ridică astfel vocea și acasă, precum în sceneta de pe scena iUmor.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlăt... iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Magdalena Chihaia, umor negru cât cuprinde. Cât de „macabră” este povestea „Capra cu ...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x