Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 martie. Berrari au făcut show pe note de folclor urban. Momentul savuros la care merită să dai „play”

Învăluiți în mister, concurenții nu au lăsat deloc să se înțeleagă ce avea să se întâmple pe scena iUmor: „Veți vedea!”. Iată cum a sunat numărul savuros de roast, în care s-au dat ironii pe bandă rulantă! Nu o să-ți vină să crezi ce meserie are unul dintre ei: „M-au salvat de două ori!”

iumor, sezonul 14, episodul 6, trupa berrari Galerie
iUmor sezonul 14, 18 martie. Berrari au făcut show pe note de folclor urban. Momentul savuros la care merită să dai „play” | Antena 1

Tiberiu Atarcicov și Flavius Iuliu Urian, doi prieteni cu meserii de seamă, au îmbrăcat haina cântăreților de muzică Rap și au „fredonat” glume despre vedetele de la televizor.

„Suntem prieteni în viața reală. Proiectul nostru e ceva diferit. Noi funcționăm foarte bine în proiectul actual. Facem ce ne place! Ne place să credem că suntem două personaje și că vom ajunge unde ne dorim.”, au declarat cei din trupa Berrari la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Blănar, număr sincer de comdie. Una dintre „glumițe” i-a deschis lui Bordea caseta cu amintiri

Berrari au făcut glume cu rime la iUmor, sezonul 14

Într-un decor de apartament, Berrarii au dat rime pe note de folcor urban. Momentul de roast muzical nu a iertat pe nimeni, luându-i la bani mărunți pe fiecare dintre jurații emisiunii. Bordea și Cortea au fost ținta pe ultimele versuri!

„Dau drumu` la TV să văd cine deschide cracii, răsfoind canalele ca și aurolacii (...) Am un chef de râs, începe iUmor, Delia, Cheloo, juriu nemuritor! Dă telecomanda să dau <<play>>, că dacă nu te iau la palme ca pe mingea de volei. Unde e Bendeac, în puii mei? L-o fi luat depresia de la sărutat femei! (...) Cine a făcut-o pe Delia un om mare, sigur a băgat în ea o mie de sarmale (...) dacă o scuturi bine, poate cade o franzelă!”

„ (...) Flavius, te-am rugat frumos, nu te-ai mai spălat de o săptămână și pari cam zemos. Când vin ăștia de la urgență, te găsesc după miros. (...) Nu poți mai mult de două numere ca un Alcatel . (...) Nu te mai băga în strofa mea, că sună mai prost decât dacă ar cânta Cheloo! (...) Stai, uite-l și pe Bordea! Unul e bărbatul, iar al doilea e escorta. Mie-mi place Bordea, dar ce zici de Cortea? Are slană pe tricou, dar nu e chef ca Bontea.”, așa a sunat o parte din materialul băieților de la Berrari la iUmor, sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Berrari la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au apreciat momentul artistic pus în scenă de cei de la Berrari. Însă, dintre toți, Cheloo a avut de adăugat și o remarcă, mai ales că numărul intra în sfera lui de cunoștințe.

„Eu sunt medic rezident pe neurochirurgie, el este grafician. Împreună suntem trupa Berrari. Combinăm mixul cu distracția!”, și-au divulgat ocupația cei doi concurenți, lăsându-i uimiți pe cei jurați.

„Ce faceți voi, câte versuri aveți voi, ritm, foarte fain! Bravo! Și amuzant și tot ce trebuie și cu imagini. Foarte frumos!”, a jurizat Nelu Cortea.

„Eu apreciez rezidenții, pe mine m-au salvat de două ori. Mă interesează care sunt factorii externi care produc AVC-ul.”, a întrebat Cheloo./„În primul rând, dieta, fumatul, alcoolul, stresul...”/„Atunci murim toți!”, a exclamat Bordea.

„Eu nu am prea multe de adăugat, mi-aș dori să vă vorbesc de rău, dar nu mă deranjați. Totuși, nu pot să-mi declar adeziunea față de numărul vostru artistic, pentru că dacă nu ai un dinte lipsă, nu apreciez frumusețea celor rămași în gură, înțelegi?”, a continuat juratul.

Berrari au primit un dislike din partea lui Cheloo și trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea: „Am mai multă legătură cu umorul decât au ei legătură cu muzica Rap!”, a adăugat Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Snooze Boys s-au jucat cu arta improvizației. Bordea a eclipsat momentul cu talentul nativ

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Gigel Frone și Tudorel Popa, show memorabil pe scena iUmor. Cheloo, obligat să rămână în platou: „Am fost blocat cu joke... iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Szabo, cele mai tari glume despre IT-iști. Ironiile sale nu au iertat nimic: „Sper să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x