Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Claudiu Toderici, numărul de umor adus tocmai din Ardeal: „Faci parte din celula de criză de la Cluj”

Concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un umor inteligent, rostit cu accent ardelenesc. În vârstă de 27 de ani, Claudiu Toderici a abordat un domeniu cam delicat și greu de „digerat” dacă nu ești pasionat! Iată cum au sunat glumele cu tentă istorică și politică ale concurentului!

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Claudiu Toderici, numărul de umor adus tocmai din Ardeal: „Faci parte din celula de criză de la Cluj” Galerie
iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Claudiu Toderici, numărul de umor adus tocmai din Ardeal: „Faci parte din celula de criză de la Cluj” | Antena 1

Claudiu Toderici susține că le-a încercat pe toate în materie de meserii, dar se pare că a decis să rămână la stand-up, motiv pentru care a ales să vină în platoul iUmor și să își încerce norocul în cursa pentru marele premiu:

„Am făcut multe chestii la viața mea, iar stand-up este una dintre ele. Am fost gunoier, am lucrat într-o fabrică de mobilă, cam orice, numai să nu învăț nimic și să nu mă duc la școală.”, a mărturisit, fără perdea, concurentul la testimoniale./„Faci parte din celula de criză de la Cluj!”, i-a spus Șerban Copoț în culise.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Blănar, număr sincer de comdie. Una dintre „glumițe” i-a deschis lui Bordea caseta cu amintiri

Claudiu Toderici a „livrat” glume inteligente pe scena iUmor, sezonul 14: „Vreau să vorbim puțină istorie politică”

Claudiu Toderici a stat pe tot parcursul numărului cu mâna în buzunar. Fie că trăda emoție, fie lejeritate, gestul a fost observat de către Cheloo, care a ținut să îi atragă atenția nu doar o dată:

„Scoate mâna din buzunar că nu așa dai examen!”, i-a spus juratul, clipă în care concurentul a oferit o replică care a făcut deliciul publicului: „Acesta este stilul meu! Nu știu ce să fac cu mâna și de asta o țin în buzunar!”

„Sunt din comuna Râșca, județul Cluj, unde a fost găsit cel mai mare cartof din România, de două kilograme jumate, asta este o chestie importantă! Am fost șofer pe camion, pe dubă, am cules salată în Anglia și vă spun toate chestiile astea, pentru că în seara asta vreau să vorbim puțină istorie politică și vreau să știți ce nivel de expertiză am.”, a început concurentul pe scena iUmor, sezonul 14, moment în care Cheloo a încercat să îl încurajeze, îndemnând publicul să îl aplaude.

„Ce suntem, noi, românii? Suntem un popor latin sau suntem daci liberi? Am stat eu la Cluj și m-am gândit, că nu prea avem multe de făcut acolo și mi-am dat seama că suntem amândouă, în funcție de cine întrebi în momentul respectiv. Dacă facem ceva artistic, frumos, pasional, atunci suntem un popor latin. În schimb, suntem și daci liberi mai ales când vrea Uniunea Europeană să ne impună ceva. (...) Eu cred că au venit romanii și le-au spus la daci: <<băi popor mizerabil ce sunteți, am venit să vă luăm, să vă facem infrastructură, o să vă educăm și o să vă scoatem din mizerie>>, iar dacii la auzul cuvintelor ăstora au fost: <<și noi trebuie să plătim ceva sau vă ocupați voi de tot?>>”, a fost o parte din materialul lui Claudiu Toderici pe scena iUmor, sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Claudiu Toderici la iUmor sezonul 14

Dacă Delia, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au apreciat umorul lui Claudiu Toderici, Cheloo i-a oferit un „tratament” în stilul caracteristic:

„Ce ai în buzunarul acela de ții atât de strâns?”, l-a întrebat, extrem de curios, juratul, văzându-l că are acest „tic”./„Portofelul! 150 de lei...”, i-a răspuns Claudiu Toderici, moment în care Cheloo a făcut o comparație care nu prea a fost înțeleasă de colegii de la masa juriului: „Acum înțeleg! Ești plin de umor ca mărăcinii de muște fosforescente. N-am găsit altă comparație, dar să știi că privindu-te, am încercat să gândesc.”

Claudiu Toderici a primit trei like-uri din partea lui Bordea, Cortea și a Deliei și un dislike din partea lui Cheloo: „Nu știm ce e acela <<Toderici>>, dar <<todericiul>> a venit la iUmor fără glume!”, a mai comentat Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Sorin Onea a adus rețeta succesului pe scenă: „Vreau să te văd în finală”. Ce i-a propus Nelu Cortea

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Idanna Abignente, bătrâna care a sensibilizat prin mișcările la bară: „Am trăit să o văd și... iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Sethward, momentul hilar al metamorfozării în vierme. Concurentul i-a fugărit pe jurați făr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x