Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Florin Maxineanu a adus-o pe Delia la capătul răbdării cu numărul de roast: „Sunt glume de unchi”

Concurentul nu este la prima apariție pe o scenă de comedie, el cochetând și în trecut cu umorul. Coleg cu Varză în celebra trupă „Terles Berles”, Florin Maxineanu a venit la iUmor cu un material despre aventura de o seară pe care a avut-o cu o tipă mai plinuță. Delia nu a gustat deloc glumele!

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Florin Maxineanu a adus-o pe Delia la capătul răbdării cu numărul de roast: „Sunt glume de unchi” Galerie
iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Florin Maxineanu a adus-o pe Delia la capătul răbdării cu numărul de roast: „Sunt glume de unchi” | Antena 1

Florin Maxineanu s-a oprit pe scena iUmor, în audițiile sezonului 14, cu intenția de a concura pentru marele premiu oferit de show. Înainte de a-și începe momentul, concurentul a făcut și un anunț important, spunând ce ar face dacă ar câștiga competiția:

„Terles Berles revine! Am văzut foarte multe trupe că s-au reunit și am văzut că încă avem priză la public, că oamenii ne iubesc și noi îi iubim și vrem să revenim.”

Întrebat ce părere are că Varză concurează sezonul acesta la iUmor, Florin Maxineanu a oferit următorul răspuns: „Dacă câștigă unul dintre noi marele premiu, îți garantez că în direcția aia se vor duce banii. În Terles Berles!”

Citește și: Dima Țui s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor. Jurații show-ului au fost cuceriți de glumele actorului de peste Prut

Florin Maxineanu a făcut glume despre experiența cu o fată plinuță la iUmor, sezonul 14, iar pe Delia a deranjat-o

După o scurtă interacțiune cu publicul, Florin Maxineanu a amintit de o întâmplare de la Târgu Jiu, pe vremea când trupa „Terles Berles” era în mare vogă și rupea, cu piesele sale, marile scene din România:

„Și eu fac parte din celebra trupă Terles Berles, cea mai proastă trupă din România și singura care recunoaște. (...) Am avut un concert la Târgu Jiu, culmea am avut și succes! Patronul de acolo și-a dat seama că avem potențial și ne-a invitat să rămânem acolo toată vara, pe ștrand. (...) Și într-o seară vine Varză și-mi zice: <<Du-te la șefu` și ia cheile de la mașină că am agățat-o pe una și ce crezi?! Nu vine singură, ci cu prietena ei>>. Vine Varză cu aia a lui, era bună de te lua Smurdul și zic: <<dacă asta e așa, îți dai seama cum e a mea?>> (...) Cum nu văd bine la distanță, vedeam așa un pâlc de oameni cum se apropie, iar, pe măsură ce înainta, oamenii din pâlc dispăreau, dar pâlcul rămânea la fel de mare! S-a oprit lângă noi, am zis: <<aia e, o fac pentru Vărzică>>.”

„Întind mâna, fac cunoștină cu ea și zice: <<Simona>> și eu zic, în gând: <<ce Simona, că ești direct Fiona, nevasta lui Shrek>>.”, numai că gluma sa a deranjat-o pe Delia, care a afișat o față extrem de nemulțumită.

Și așa, povestea concurentului s-a învârtit în jurul acestei domnișoare supraponderale, făcând mai multe glume răutăcioase la adresa ei. Precum avea să zică și la jurizare, Delia nu le-a apreciat deloc.

„(...) Am ajuns la locația unde stăteam, eu am rămas cu Fiona în curte. Mă duc în foișorul din curte și pe masă, o sticlă de pălincă din serile trecute... parcă nu mai era așa de urâtă acum. (...) Am început să o mângăi pe spate, de sus în jos, de zici că era polistiren pe casă. (...) O scanam de jos în sus și zic că o iau printre picioarele ei, cobor cu privirea în zona inghinală, unde era un bichon maltez, care ieșise pe după chiloți. Ea îmi zice: <<Dacă nu mă iei, te iau eu!>> Și m-a luat Fiona și mă simțeam ca puiul de găină sub cloșcă, nu mai puteam să respir!”, a fost o parte din materialul lui Florin Maxineanu pe scena iUmor, sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Florin Maxineanu la iUmor sezonul 14

Delia a folosit Jokerul pentru a-l obliga pe Cătălin Bordea să jurizeze pe ritmuri muzicale, moment care a distrat la maxim publicul. După scurtul moment interactiv, cei patru și-au luat rolul de jurat în serios:

„A fost ca un Revelion din `92.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale, la care Delia a adăugat: „Aș vrea să îți recomand să îți faci un grup de prieteni un pic mai tineri. O să te ajute, pentru că o să înțelegi niște lucruri. Sunt glume de unchi, după ce a băut un pic!”

„Cineva trebuie să îți spună că este foarte prost! Atât de prost, încât am crezut că este alt cadou pentru mine.”, a adăugat Cheloo.

Așadar, Florin Maxineanu a primit patru dislike-uri.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Claudiu Toderici, numărul de umor adus tocmai din Ardeal: „Faci parte din celula de criză de la Cluj”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Daniel Ilie aka Varză a dezvăluit ce a putut face în timpul unui show de stand-up de la Pi... iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Andreea Diță a adus inteligența artificială în platoul de umor. De ce a țipat Cheloo la ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x