Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Kelly Folco, show total marca Circul Belluci. Cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor pe monociclu

Concurenta, acrobată la Circul Belluci, a venit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un număr spectaculos, care a dus show-ul de comedie la un alt nivel: „Umorul este greu!”. Rămâi până la final să descoperi cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor să se plimbe pe monociclu! Pe jurați i-a bufnit râsul.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Kelly Folco, show total marca Circul Belluci. Cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor pe monociclu Galerie
iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Kelly Folco, show total marca Circul Belluci. Cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor pe monociclu | Antena 1

Kelly Folco provine din Spania și face parte dintr-o familie de circari, având în sânge pasiunea pentru acrobație. Concurenta a venit pe scena iUmor pentru a oferi publicului un spectacol pe monociclu, în care a strecurat și momente de suspans.

Fiind extrem de pricepută la așa ceva, Kelly Folco a reușit să îi captiveze pe jurați de la prima mișcare a roții.

„Eu sunt din Spania și suntem aici cu Circul Belluci. Am venit, în seara aceasta, ca să vă arăt un număr cu monociclu. Bicicleta cu o singură roată! Eu sunt a cincea generație de artiști de circ.”, a dezvăluit Kelly Folco la testimoniale./„Am fost foarte norocoasă și m-am născut la circ. Provin dintr-o familie de circari. Tata a fost clovn, iar mama patinatoare cu role, dar... prea multe roți pentru mine!”, a glumit concurenta în timpul jurizării.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Idanna Abignente, bătrâna care a sensibilizat prin mișcările la bară: „Am trăit să o văd și pe asta!”

Kelly Folco a făcut spectacol pe monociclu la iUmor, sezonul 14

Kelly Folco a intrat pe scena iUmor, alături monociclul său și a redat în platou o atmosferă de circ, pe care jurații au gustat-o. Diversele scheme făcute cu ajutorul vehiculului i-au captivat pe jurați, ținându-i cu sufletul la gură până la final:

„Cum poate să stea?! Eu abia merg pe bicicletă și ea stă pe o singură roată!”, a intonat Magicianul Robert Tudor din culise, oferind gravitate momentului de pe scenă.

Momentul care i-a fascinat pe Cortea, Bordea, Delia și Cheloo a fost atunci când acrobata a manevrat monociclul cu un singur picior, în timp ce cu celălalt susținea o cană de ceai pe care a plonjat-o, ulterior, pe cap.

Același lucru l-a repetat de câteva ori, folosindu-se și de alte vase de bucătărie. Cubul de zahăr aruncat la final a făcut tot deliciul, fiind primit în ropote de aplauze.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Kelly Folco la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au fost fermecați de numărul de acrobație a lui Kelly Folco și au dorit să afle mai multe despre pasiunea ei pentru circ. Momentul jurizării s-a trasformat în unul comic atunci când Magicianul Robert Tudor a dorit să „probeze” monociclul.

„Apreciez oamenii care pot face lucruri pe care eu n-aș putea să le fac vreodată. A fost chiar extraordinar și sunt impresionat.”, a jurizat Nelu Cortea.

În timpul jurizării, Magicianul Robert Tudor a dorit să își exerseze abilitățile de circar și a încercat să se plimbe pe monociclu. „Nu mai avem buget să-l plătim și vrem să scăpăm de el.” Dar pentru că nu a mai făcut asta niciodată, magicianul a arătat extrem de comic în acea ipostază, devenind ținta glumelor în public: „Arăți ca un bețiv pe roata vieții!”

„Spectacol senzațional! Momentul a fost formidabil! Vă ținem pumnii să ajungeți în finală.”, a continuat Delia jurizarea.

Kelly Folco a primit toate cele patru like-uri.

Jurizarea a continuat și după afișarea voturilor: „Eu consider că este foarte greu să călătorești pe așa ceva. Mi se pare chiar o perversiune în secolul nostru, când unii au început să inventeze bicicleta cu șase roți...”, a spus Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Trygve Wakenshaw, numărul care a făcut-o pe Delia să vrea să vadă mai mult: „E o chestie a mea”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Viorel Botezatu a urcat energic pe scenă, dar a plecat plângând. Un jurat a părăsit platou... iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Mirela Didei, apreciată pentru subtilitățile sale. Publicul a fluierat când și-a dat capa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x