Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Idanna Abignente, bătrâna care a sensibilizat prin mișcările la bară: „Am trăit să o văd și pe asta!”

Concurenta, în vârstă de 79 de ani, a venit pe scena audițiilor iUmor și i-a fascinat pe jurați cu un număr de dans la bară. Rămâi până la final să îi cunoști povestea și să descoperi de unde pasiunea pentru acest domeniu. Nu o să îți vină să crezi când o să auzi la ce vârstă a început să facă asta!

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Idanna Abignente, bătrâna care a sensibilizat prin mișcările la bară: „Am trăit să o văd și pe asta!” Galerie
iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Idanna Abignente, bătrâna care a sensibilizat prin mișcările la bară: „Am trăit să o văd și pe asta!” | Antena 1

Câștigătoare a Campionatului Mondial de Dans la Bară, Idanna Abignente a venit pe scena iUmor să dovedească că vârsta nu ar trebui să fie o limită în calea fericirii și a pasiunilor. Italianca le-a dezvăluit juraților că își dorește să își aniverseze următoarea zi de naștere făcând tot pole dance:

„Eu sper ca prin intermediul acestui număr să demonstrez că vârsta nu este un obstacol. (...) Am început exercițiile la bară acum nouă ani. Aveam deja 71 de ani, deci nu eram tânără. (....) Voi sărbători cei 80 de ani ai mei pe bară. Nu vreau să par prea lăudăroasă, dar am câștigat Campionatul Mondial de Dans la Bară, pentru că la categoria mea, 79 de ani, am participat singură.”, a mărturisit Idanna pe scena iUmor, sezonul 14.

În plus, concurenta a povestit și cum a ajuns să interacționeze cu acest domeniu, dar și care este secretul său pentru a face asta la o vârstă atât de înaintată:

„Profesoara mea de dans, o profesionistă desăvârșită, și-a deschis la Torino o sală de dans, iar una dintre amicele copiilor mei mi-a spus: <<Idanna, haide să încerci și tu!>> Am crezut că nu voi continua să fac asta, dar am încercat, iar după nouă ani sunt încă aici. (...) Cred că secretul este entuziasmul meu, bucuria de a trăi, dar și aprecierea lucrurilor mărunte.“, a adăugat concurenta la testimoniale.

Citește și: Câștigătoarea Campionatului Mondial de Pole Dance la categoria 70+, moment senzațional pe scena iUmor. Delia: „Îți mișcă sufletul”

Idanna Abignente a stârnit emoții puternice în platoul emisiunii iUmor, sezonul 14: „Îți mișcă sufletul, știi?”

Idanna Abignente a început într-o poziție de șpagat pe scena iUmor. Jurații nu se așteptau la ce avea să urmeze, mărturie fiind chiar una dintre replicile lui Cheloo: „Eu am crezut că doamna este antrenoare și urmează ca cineva din echipă să se urce pe bară.”

Ulterior, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, dar și Cheloo au privit cu multă atenție întregul număr pregătit de Idanna Abignente pentru audițiile sezonului 14 iUmor. Iar emoțiile lor, dar și ale tuturor celor din platoul de televiziune au atins cote maxime pe tot parcursul numărului:

„Eu am trăit niște sentimente... îți mișcă sufletul, știi? Dorința și nebunia de a face chestia asta... Mie mi-a creat un moment foarte sensibil în mintea mea cinematografică și în melancolia mea...”, a mărturisit Delia la testimoniale./„Cumva faptul că ea nu-și pune bariere și nu are concepții cum au marea majoritate a oamenilor... mi s-a părut că am văzut ceva foarte frumos.”, a mai adăugat jurata./„Am trăit să o văd și pe asta!”, a exclamat și Magicianul Robert Tudor din culise.

Impresionat, Cătălin Bordea și-a scos telefonul ca să imortalizeze mișcările de acrobație memorabile ale concurentei la bară.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Idanna Abignente la iUmor sezonul 14

Momentul Idannei Abignente a fost primit cu ropote de aplauze, reușind să sensibilizeze o sală întreagă. Copleșită de emoție, Delia s-a ridicat în picioare pentru a-și arăta aprecierea nemărginită față de sentimentele profunde pe care a reușit să le creeze tot momentul:

„Pe mine, cel puțin, m-ați cucerit! Sunt foarte curioasă să aflu lucruri despre dumneavoastră, ce vârstă aveți, deși știu că nu se întreabă...”, moment în care concurenta a dezvăluit că are 79 de ani, impresionând și mai tare pe toți cei prezenți.

„Are 79 de ani, în curând va împlini 80 de ani... Din acest punct de vedere este un etalon de forță, curaj și, totodată, inconștiență la capitolul dans la bară.“, a recunosut Cheloo.

„Doamna Idanna, mie mi-a plăcut foarte mult ce ați făcut și vă apreciez foarte tare! Vreau neapărat ca bunică-mea să vadă numărul acesta! Mulțumesc foarte mult pentru asta!“, a jurizat Nelu Cortea.

„Doamnă, sunteți extraordinară, am și eu o bunică... ea se urcă așa când e vinul pus în pod, avem o sfoară.”, a adăugat, într-o notă amuzantă, Cătălin Bordea.

„Doamnă, felicitări! Sunteți un exemplu pentru toată lumea!“, a mai exclamat Delia.

Așadar, Idanna Abignente a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Bia Khalifa a îmbrăcat costumul Evei și a urcat pe scenă să facă haz de necaz: „Susțin mișcarea”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Doina Teodoru a spus „ce ar face Dănuța dacă ar fi președinte”: „Bărbații adevărați votează... iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Claudiu Toderici, numărul de umor adus tocmai din Ardeal: „Faci parte din celula de criză d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x