Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Miki Dark, umor negru de calitate, dar greu de privit! Nelu Cortea și-a pus mâna la ochi de frică

Cu o privire sfidătoare și o apariție care sperie și cel mai curajos om, concurentul a urcat pe scena iUmor, sezonul 14 și le-a oferit juraților o porție de suspans pentru care unii ar plăti! Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut parte din show-ul mut: „Probabil ultima lor ediție!”

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Miki Dark, umor negru de calitate, dar greu de privit! Nelu Cortea și-a pus mâna la ochi de frică Galerie
iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Miki Dark, umor negru de calitate, dar greu de privit! Nelu Cortea și-a pus mâna la ochi de frică | Antena 1

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional. Nu încercați așa ceva acasă!

Fără să rostească niciun cuvânt pe tot parcursul momentului, Miki Dark a reușit să trezească emoții puternice în rândul juraților iUmor prin alte mijloace: „Fața e convingătoare!”. Concurentul a dovedit că un gest face cât o mie de cuvinte, avându-i drept „cobai” pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Jelly Boy, un număr greu de digerat pentru privitori. Nelu Cortea a bifat o altă experiență unică

Miki Dark, aruncătorul de cuțite mut de la iUmor, sezonul 14: „Nu te poți abține să nu privești!”

Miki Dark și-a făcut apariția pe scena iUmor într-un mod inedit. Luându-i prin surprindere pe cei patru jurați, aceștia s-au trezit cu prezența înfricoșătoare în spatele lor: „Ne-a speriat când a intrat! A venit așa din spate.”, a spus Delia la testimoniale.

După ce i-a studiat, pe rând, pe Cheloo, Delia, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, concurentul și-a ales „momeala”. Invitați pe scenă de către Miki Dark, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut parte din show-ul mut oferit de către concurent, iar emoțiile au fost la cote ridicate: „Umorul se întâlnește cu umorul de calitate! Dacă avem manechine noi, de ce nu să le folosim?!”, a spus Cheloo.

„Am observat că emisiunea asta ne-a bulit ceva, că atunci când ne cheamă cineva pe scenă, nu mai avem nicio problemă! Lăsăm telefoanele și tot ce avem de preț și hai!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale, făcând referire la curajul și îndrăzneala cu care au pășit pe scenă.

Show-ul a început! Miki Dark a desprins o bucată dintr-o fotografie în care apărea figura lui Cătălin Bordea, a pus-o într-un plic, pe care l-a amestecat, apoi, cu alte plicuri de culoare roșie. Între timp, Cortea și Bordea stăteau nemișcați în fața concurentului, așteptând să li se decidă soarta: „Asta e înfricoșător!”

„Mi-a da coșul ăla de rufe și nu înțelegeam ce trebuie să fac cu el!”, a spus Bordea, după ce a primit coșul cu plicuri pe care trebuia să îl țină deasupra capului său.

Suspansul a crescut în momentul în care concurentul a pus o țintă pe Nelu Cortea și și-a scos cuțitul. Publicul deja a înțeles ce avea să urmeze: „Să nu te miști!”, se auzea Delia cum striga încurajator, în timp ce producătorul le-a suflat celor doi același lucru în cască.

Cu o precizie excelentă, deși avea ochii acoperiți, Miki Dark a țintit plicul în care se afla bucata din fotografia cu Bordea, lăsându-l pe Cortea nevătămat. La final, cei doi jurați au fost recompensați cu o banană, care a intrat la fix: „Zici că a tras-o cu aspiratorul!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Miki Dark la iUmor sezonul 14

Deși s-a lăsat cu mult suspans și adrenalină, jurații iUmor au apreciat umorul negru oferit de Miki Dark, iar jurizarea a fost una pe măsura momentului:

„Apreciez maxim intenția! Data viitoare, vă rog să vă luați în serios intenția, pentru că eu, personal, n-am nevoie de cei doi! Impresionant!”, a glumit Cheloo în stilul caracteristic.

„Eu am avut mari emoții să torn coșul de rufe. Pentru mine a fost intens!”, a spus Cătălin Bordea, la care Nelu Cortea a completat: „Pe mine m-a panicat foarte tare, pentru că dumnealui nu știa când să arunce coșul și mă gândeam că, dacă aruncă prea repede, mă nimereați în față ca să prindeți plicul, iar, dacă era prea târziu, mă nimereați unde nu mai fac copii.”

„Mă bucur că nu ne-ați ales pe noi doi, pentru că noi doi nu suntem chiar o echipă. Noi doi, probabil, am fi improvizat mult și prost! Foarte bună alegere!”, a spus Delia, iar Cheloo a adăugat: „Eu ți-aș fi pus coșul în cap!”

Miki Dark a primit toate cele patru like-uri: „În România, dacă ești amenințat cu cuțitul, zâmbești și dăruiești!”, a precizat Cheloo. În schimb, Delia a spus că nu ar deranja-o o colaborare cu Miki Dark: „Mie-mi place Miki Dark! Eu aș putea să fiu asistenta lui Miki Dark! Am putea face un cuplu de scenă senzațional, în care eu să fiu un fel de Harley Quinn. Îmi plac oamenii ăștia! Orice, dar să nu fii banal.”

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Morten The Maniac a revenit pe scenă cu un show pe trepte de durere. Cât de mult au rezistat jurații

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Mirela Didei, apreciată pentru subtilitățile sale. Publicul a fluierat când și-a dat capa ... Varză s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Ce plănuiește să facă dacă va câștiga marele premiu de 20.000 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x