Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mihail Kovali, moment de tensiune la cote maxime la masa juraților. L-a făcut pe Bordea să plângă

Concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un număr de magie care i-a ținut cu sufletul la gură pe jurați: „Am emoții, că s-a întâmplat de multe ori să nu le iasă magicienilor numărul ăsta de magie”. Află care a fost întrebarea de baraj care a făcut deliciul publicului.

iumor, sezonul 14, mihail kovali Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mihail Kovali, moment de tensiune la cote maxime la masa juraților. L-a făcut pe Bordea să plângă | Antena 1

Mihail Kovali s-a jucat cu emoțiile juraților la iUmor și le-a promis un număr care îi va ridica în picioare: „Am o veste foarte rea pentru voi toți. Astăzi nu o să vă arăt niciun truc magic. Voi o să-mi arătați trucurile magice. Credeți-mă, la sfârșitul numărului, toți vă veți ridica în picioare.”

Cu cărțile pe masă, dar și cu alte „accesorii” de joc, concurentul i-a luat pe rând pe toți cei patru, provocându-i să execute câte un număr de magie.

Momentele de suspans au caracterizat show-ul lui Mihail Kovali de pe scena iUmor, sezonul 14, iar Bordea a recunoscut că „s-a speriat!”.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Eduard Andrei a stârnit hohote de râs cu păpușa asemănată cu o vedetă din showbiz

Mihail Kovali a avut un moment de magie care le-a tăiat răsuflarea juraților de la iUmor, sezonul 14. Delia a fost implicată într-un număr periculos

„Eu pot să fac orice, în orice costum, chiar gol!”, a fost replica prin care concurentul își făcea prezentarea. Mihail Kovali a uimit prin apariția sa demnă de a unui prinț: „Tunicile roșii!”, a exclamat Cheloo atunci când l-a văzut pe concurent intrând pe scenă.

„Deci, Cătălin, arăți ca un om care vrei să participi la un experiment psihologic.”, a zis concurentul în timp ce se îndrepta către Bordea cu un pachet de cărți.

După ce l-a pus să memoreze cartea aleasă, jurații amuzându-se pe seama cuvântului folosit: „memorizați”, Mihail Kovali i-a înmânat lui Bordea un pachet cu ace din care a extras un ac și l-a înfipt în cartea aleasă:

„Noi o să batem chiar acum cartea aceasta. 1, 2, 3.. Eu am arătat acest truct de cinci ori și doar de trei nu mi-a ieșit. Dar o să fie bine! Hai să facem antrenamente. Bate tare pe masă! O să te ajut.”, l-a încurajat concurentul pe Cătălin Bordea, care urma să execute mișcarea precum i s-a spus.

Suspansul a fost la cote maxime, iar Cătălin Bordea a ieșit cam „șifonat” în urma mișcării executate: „Mă doare umărul și acuma, că m-am încordat.”, a spus Bordea la testimoniale. După ce a făcut numărul, juratul și-a dus mâna la față, schițând o reacție plângăcioasă.

Următorii „practicanți” au fost Nelu Cortea și Delia, care au trecut și ei prin clipe de suspans. După ce a primit un morcov, Cortea a venit pe scenă în aplauzele publicului, acolo unde îl aștepta un obiect la care juratul a râs ironic:

„Special pentru tine a fost adus chiar din Castelul Bran și arată cam așa. E un aparat care taie morcovi.”/„Dar ăla e periculos rău de tot. Eu era să îmi tai mâna în ăla. E menghină de aia de tăiat mâna.”, a zis magicianul Robert Tudor, în culise, priceput în artele magiei.

În timp ce i-a introdus mâna în „menghină”, concurentul a transmis următorul avertisment: „Nu încercați asta acasă!”, ceea ce anticipa că avea să urmeze un moment periculos.

„Vezi că e mâna aia a ta bună, de te mai detensiona!”, s-a auzit Bordea pe fundal, în timp ce încerca să mai relaxeze atmosfera.

Și Delia a fost invitată pe scenă. De această dată, jurata a trebuit să își execute numărul de magie cu un pahar de bere care provenea din momentul anterior care îl inclusese pe Cheloo:

„Nu-mi plac surprizele. Nu-mi place să depindă de mine trucul respectiv. Mi se pare că o să îl stric și nu-mi place să mă sperii.”, a spus Delia la testimoniale.

În timp ce rostea incantațiile cu paharul în mâna, magicianul a anunțat-o că o să facă ca „paharul să dispară”. După ce a închis ochii, Delia a trecut printr-o sperietură zdravănă: „Dacă mă tăiam acum?”, moment care i-a lăsat pe toți cei prezenți cu gura căscată./„Eu am crezut că o să îmi toarne bere în halbă. O să văd la televizor ce ai făcut, pentru că mi-ai zis să închid ochii.”

La finalul momentului, concurentul le-a dat juraților să asculte imnul României „Deșteaptă-te, române!”, astfel îndeplinindu-și promisiunea făcută la începutul numărului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Văru` de la Timișoara, glume făcute cu cap. Jurizarea a creat un moment fără precedent

Jurizare Mihail Kovali la iUmor sezonul 14

Mihail Kovali a reușit să le capteze atenția juraților, care au stat de la începutul momentului și până la sfârșit cu sufletul la gură:

„Eu recunosc că m-am speriat. Sunt fricos la chestii de astea. La Nelu nu m-am speriat. Mi-a plăcut!”, a jurizat Cătălin Bordea.

„Și mie mi-a plăcut. Mihail, mie-mi place magia, mie întotdeauna mi-a plăcut magia. Am făcut și eu niște cursuri de magie la un moment dat. Mi-a plăcut foarte tare, vorbesc serios.”, a jurizat Nelu Cortea.

La întrebarea de baraj lansată de Cătălin Bordea: „Te consideri un magician mai bun decât Robert Tudor?”, Cheloo a intervenit și a ținut să facă o remarcă care a instalat uimirea pe fețele colegilor de la masă: „El e un magician amuzant. Tu, nu! Nouă ghilotina, ne-a plăcut...”/„Dar dacă îi tăia mâna cu adevărat!”, a completat Cătălin Bordea.

„A venit cu amputări de membre, cu ași de inimă roșie, a venit cu meschinării. Mie nu mi-a plăcut.”, a zis Cheloo la testimoniale.

Așadar, Mihail Kovali a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea și un dislike din partea lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Maria Grosu a făcut spectacol cu un musical fără cusur. Ce a recunoscut Cheloo în direct... iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x