Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Rita Pataki, număr de dresaj cu căței: „Credeți că puteți să faceți același lucru și cu oameni?”

Concurenta a venit în platoul emisiunii iUmor, însoțită de trei patrupezi simpatici, cu speranța că îi va „îmblânzi” pe jurați cu schemele de dresaj pe care le-a prezentat pe scenă. Însă, cu Cheloo nu a avut sorți de izbândă, acesta arătându-se foarte contrariat de numărul la care tocmai a asistat.

iumor, sezonul 14, rita pataki Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Rita Pataki, număr de dresaj cu căței: „Credeți că puteți să faceți același lucru și cu oameni?” | Antena 1

Rita Pataki este una dintre concurentele episodului 3 al emisiunii iUmor, sezonul 14, care a venit din Budapesta și lucrează ca și kinetoterapeut pentru copii, însă iubește foarte mult și animalele: „Încă din copilărie iubesc animalele, am avut mulți căței.”.

Concurenta a relatat care e povestea celor trei căini cu care a venit însoțită în platou: „Din păcate, sunt deja foarte în vârstă, dar mă bucur că au reușit să facă acest număr. Dio este cel mare, are 13 ani. Și Doczog are aproape 12 ani, l-am găsit acum 11 ani lovit și asfixiat. Și cel mic este Lurko, l-am găsit într-un tomberon pe când avea cinci luni”.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Violeta Niculae, bunica care a testat papilele gustative ale juraților: „Nu dau limbuță”

Rita Pataki a adus umorul „sincer” la iUmor, sezonul 14: „Acest număr m-a făcut cel mai fericit om!”

Într-un decor de nuntă, Rita Pataki a venit pe scena iUmor cu doi dintre cățeii săi, costumați în mire și mireasă. În timp ce jurații păreau că s-au mai înmuiat, pe fața lui Cheloo se instalase deja plictiseala: „Cheloo cred că este înmărmurit de plăcere!”, a spus Șerban Copoț din culise.

Concurenta a început cu câteva comenzi rostite în limba maghiară și deși jurații nu înțelegeau aproape nimic, s-au amuzat de intonația doamnei: „Deci eu am avut impresia că ea chiar vorbește cu acei câini.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

„Faceți liniște, că vreau să aud comenzile!”, a spus Delia.

Rita Pataki a pus în scenă un moment care i-a topit pe iubitorii de blănoși: „Îi cere mâna!”, a spus Delia, profund înduioșată, de pe margine. Pe urmă, căinele mireasă a fost trimis să își ia buchetul, iar gestul executat a atras aplauzele publicului.

Atât sărutul, cât și dansul mirilor i-a amuzat și înduioșat pe o parte din jurați, până când, la un moment dat, Cortea a făcut o remarcă care avea să deschidă un subiect de dezbatere la jurizare: „Dar știți ce e tulburător? Amândoi sunt băieți !”/„Sunt mai ușor de dresat!”, a conchis Delia.

Iar pentru că sceneta nu avea cum să se încheie fără noaptea nunții, a venit în platou și un al treilea cățel, semn că mariajul s-a „consumat”: „Deci dacă face și divorțul la final, eu mor de râs!”, a spus Cortea.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Rita Pataki la iUmor sezonul 14

Delia, Bordea și Cortea au lăsat garda jos în fața acestui număr adorabil. În schimb, Cheloo nu a fost deloc impresionat, ba chiar s-a arătat contrariat de faptul că toți căieții erau băieți și a dat-o în politică:

„Acest număr m-a făcut cel mai fericit om. Mi-era dor să văd animăluțe pe scenă și așa delicioase și atât de ascultătoare. Credeți că puteți face același lucru și cu oameni? ”, a întrebat Delia, iar concurenta i-a răspuns afirmativ./„A fost o nuntă cățelească foarte simpatică, la care ne-am amuzat.”, a jurizat Delia, iar Bordea și Cortea au aprobat.

„Doamnă, mie mi-ați trezit niște amintiri foarte frumoase. Fix așa a fost și la nuntă la mine! Puteți să îi dresați să și divorțeze?”, a întrebat Cătălin Bordea./„Se pot certa pe un joc sau pe o bucată de os.”, a răspuns aceasta.

„Bună seara, doamnă! Numele meu este Cătălin. Vă spun <<Bine ați venit în România!>>. Am câteva întrebări. Observ trei băieței, din care doi sunt în coș. Cum contravine această idee de trei băieți la o nuntă, adică, mă rog, rezultatul iubirii și cei doi vinovați într-un coș cu direcția domnului Orban, care știu că promovează excelent familia tradițională în Europa?”, a întrebat Cheloo în stilul caracteristic, făcând și o remarcă de natură politică.

„Aveți dreptate, dar este vorba de un joc. Adevărul e că mi-aș fi dorit o femelă. Chiar și prima dată când am mers la adăpost mi-au spus că este femelă și ulterior s-a dovedit că era mascul. Apoi și-au cerut scuze că au greșit în acte.”, l-a lămurit Rita Pataki pe jurat.

Una dintre întrebările lui Cheloo au închis-o pe doamna Rita Pataki: „Acești căței plătesc chirie?”./„Nu, trăim într-o locuință foarte modestă.”

Rita Pataki a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea și un dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Eduard Andrei a stârnit hohote de râs cu păpușa asemănată cu o vedetă din showbiz

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Tudor Costina a revenit cu forțe proaspete: „M-am întors”. Ce mai urmează acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x