Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 18 februarie. Violeta Niculae, bunica care a testat papilele gustative ale juraților: „Nu dau limbuță”

Violeta Niculae a urcat pe scena iUmor și a impresionat cu un număr culinar, dar delicios de amuzant. Concurenta i-a invitat pe jurați să deguste mai multe prăjituri care erau prezentate sub formă de obiecte sau fructe. Cum s-au descurcat cei patru curajoși, afli din rândurile de mai jos.

iumor, violeta niculae Galerie
iUmor sezonul 14, 18 februarie. Violeta Niculae, bunica care a testat papilele gustative ale juraților: „Nu dau limbuță” | Antena 1

Având aproape 63 de ani, Violeta Niculae este pensionară și bunică. Însă, în ciuda vârstei, concurenta s-a prezentat pe scena iUmor, sezonul 14, într-o ținută nonconformistă, completată de tatuaje, un decolteu generos, dar și o coafură pe măsura întregului „look”.

Atât imaginea sa, cât și numărul au fost „gustate” de jurați, care au și complimentat-o:

„Dar nu arătați!”, a spus Cătălin Bordea, completat de Nelu Cortea, care a exclamat: „Nu cred așa ceva!”/„O minte frumoasă, într-un trup tatuat. Un exemplu de femeie!”, a spus Delia.

Violeta Niculae a recunoscut că a apelat și la o mică intervenție, care nu a rămas neobservată: „La jumătate de secol, mi-am pus și astea.”, a spus ea, făcând semn către bustul generos./„Să vă trăiască!”, i-a urat Delia, în timp ce o aplauda.

Violeta Niculae, pensionara care i-a „îndulcit” pe jurați la iUmor, sezonul 14

Violeta Niculae s-a prezentat ca „zâna care transformă orice obiect în ciocolată”: „Un om de rând nu poate, trebuie să fie ceva magic în sufletul său!”.

În pași de dans și ropote de aplauze, concurenta a pășit pe scena iUmor „decorată” de poveste, luându-i prin surprindere pe jurați: „N-am nici cea mai vagă idee ce se va întâmpla!”, a spus Delia.

După o scurtă introducere, Violeta l-a invitat pe scenă pe Nelu Cortea, ca să asiste la o mică demonstrație, de vreme ce juratul nu prea părea să creadă că ea este însăși „Zâna ciocolatei”. După ce au dat mâna în semn de cunoștință, Nelu Cortea a strigat: „Mă transform în ciocolatăăă!”, ceea ce i-a amuzat copios pe cei prezenți./„Eu nu transform ființele sau oamenii în ciocolată, doar obiectele.”, i-a făcut numărul Violeta Niculae.

Momentul „degustării” a făcut deliciul juraților, dar și al telespectatorilor, mai ales că Nelu Cortea nu identifica defel obiectul care ascundea ciocolata. Într-un final, juratul a nimerit ciocolata înfățișată sub formă de pensulă: „A dat Dumnezeu!”, iar momentul a fost primit într-o mare de aplauze.

Numărul l-a făcut până și pe Cheloo să zâmbească, care a trecut și el prin proba de „ciocolată”. La invitația specială a concurentei: „Cătălin, tu ești feblețea mea! Așa că te las să îți alegi ce vrei tu!”, dar și cu susținerea publicului, Cheloo a avut onoarea de a gusta din oricare dintre obiectele și fructele expuse pe mese.

Cu tehnica învățată, juratul s-a dus la sigur și a nimerit multe dintre torturile ascunse: „Am ales ce a fost mai urât și am găsit ce a fost mai frumos la interior! Cartof încolțit și măr putrezit, păi nu m-am dus eu la sigur?!”

Una dintre încercările sale i-a amuzat copios pe cei prezenți. Cheloo a gustat dintr-un tort, iar pe când și-a dat seama că nu este desertul gustos care se prezenta, nu i-a mai dat drumul din dinți și a ținut de el ca un câine furios: „Eu când mă duc la luptă la iUmor, eu mă arunc cu capul înainte, eu mestec poșete!”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: Andreea Bălan, show pe scena iUmor, după ce a acceptat să fie asistenta lui Robert Tudor. Magicianul „a tăiat-o“ în două

Jurizare Violeta Niculae la iUmor sezonul 14

Jurații au fost de-a dreptul captivați de prezența scenică a Violetei Niculae. Delia, Cheloo, Cortea și Bordea i-au „livrat” doamnei complimente, anticipând verdictul pe care aveau să i-l dea.

Însă, dintre toate, jurizarea lui Cheloo a luat prin surprindere, în ciuda faptului că el a părut cel mai implicat în moment. Dar ca obiectele de pe masa concurentei și vorbele lui Cheloo au cucerit doar prin ambalaj:

„Nu cred, i-ai mâncat cartofii doamnei! ”, i-a spus Cătălin Bordea lui Cheloo, în semn de reproș.

Așadar, Violeta Niculae a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Cortea și Bordea și un dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Mr. Cherry a adus arta japoneză pe scenă. Cum s-a descurcat să spargă nuci cu posteriorul

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 18 februarie. Ionuț Dicoi, cioban de meserie a încercat să facă comedie. Jurații au avut nevoie de o e... iUmor sezonul 14, 18 februarie. Văru` de la Timișoara, glume făcute cu cap. Jurizarea a creat un moment fără precedent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x