Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un divorț!”

Cele mai bune prietene au venit pe scena iUmor, sezonul 14, jucând rolul de neîndemânatice, dar, totuși, jucăușe. Fetele de la The Divas au reușit să creeze un spectacol amuzant pentru privitori: „Mă bucur că ați terminat repede!”.

iumor, sezonul 14, the divas Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un divorț!” | Antena 1

The Divas au recunoscut că sunt acel gen de prietene care fac aproape orice împreună, împărțind de la mâncare și până la haine. Ele au mărturisit că nu s-au certat niciodată. Nici măcar de la un băiat!

Așadar, cele trei tinere au venit la iUmor cu intenția de a împărți succesul, dar mai ales voturile decisive ale juraților: „Mi s-a șoptit în cască că ele sunt atât de bune prietene, încât au un singur prieten.”, a glumit Dan Badea în culise.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Violeta Niculae, bunica care a testat papilele gustative ale juraților: „Nu dau limbuță”

Fetele de la The Divas s-au prăbușit pe scenă să-și arate formele voluptoase la iUmor, sezonul 14

Conduse pe scenă de prietenii buni, Șerban Copoț și Dan Badea, The Divas au intrat în pași de dans și au reușit să acapareze atenția încă de la primele mișcări, care, ce-i drept, au fost destul de provocatoare: „Uite așa începe un divorț!”.

Însă, concurentele au strecurat și câteva momente de stângăcie care au completat perfect numărul cu care și-au pus în gând să câștige câte un zâmbet de la jurați: „Trebuia să strigi mai tare un pic”, își „reproșau” una alteia tinerele.

Și ca să facă momentul și mai intens, pe când executau o mișcare de dans promițătoare, fetele se opreau ca să se regrupeze, pesemne că nu au fost în sincron. La un moment dat, s-a lăsat și cu căzături, ceea ce, inițial, a cam ridicat semne de întrebare pentru jurați. Aceștia încercau să își dea seama dacă a fost un accident sau ceva pe bune.

Iar când una dintre fete și-a scăpat intenționat ciorapul din șoșete, Cheloo nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe seama acestui aspect: „Un ciorap la timpul lui face cât două bonuri de masă”.

„Asta a rămas în urmă! Face piruiete, ne ia toată fața.”, a fost replica urmată de șpagatul realizat de una dintre fete, care a făcut deliciul publicului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare The Divas la iUmor sezonul 14

Jurații s-au distrat de minune privind numărul pus în scenă de fetele de la The Divas și au fost curioși să afle mai multe despre ele:

„Sunteți dansatoare? Unde dansați?”, a întrebat Nelu Cortea./„Unde apucăm!”, a răspuns una dintre femei, ceea ce a stârnit hohote de râs.

„De ce se ceartă fetele?”, a întrebat Cătălin Bordea, la îndemnul Deliei./„Pentru că pleacă cu un idealism la luptă și apoi se izbesc de realitate.”, au răspuns ele, luându-i prin surprindere pe jurați.

„A părut o repetiție a Andreei Bălan cu dansatoarele ei, că eu am văzut asta!”, a jurizat Cătălin Bordea.

„Care a fost secretul? Mă bucur că ați terminat repede.”, a spus Cheloo./„Astăzi votez ciorapi și paiete!”

Așadar, The Divas au primit trei dislike-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea și un like din partea lui Cheloo: „Tu ești normal la cap?”, l-a întrebat Cătălin Bordea pe colegul său de la masa juraților.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Daria Brojban, număr de stand-up inspirat din povestea emoționantă a supraviețuirii miraculoase

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mihail Kovali, moment de tensiune la cote maxime la masa juraților. L-a făcut pe Bordea ... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Rita Pataki, număr de dresaj cu căței: „Credeți că puteți să faceți același lucru și cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x