Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Jason Medini, clovnul pe care nu îl vezi în fiecare zi la televizor. A transformat scuipatul în artă

Concurentul este pentru prima dată la o emisiune televizată și speră ca show-ul pe care îl va face în această ediție de iUmor să fie unul apreciat de către publicul român. Rămâi până la final să descoperi ce material le-a „livrat” clovnul de la Circul Bellucci celor patru jurați.

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Jason Medini, clovnul pe care nu îl vezi în fiecare zi la televizor. A transformat scuipatul în artă Galerie
iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Jason Medini, clovnul pe care nu îl vezi în fiecare zi la televizor. A transformat scuipatul în artă | Antena 1

Jason Medini, un clovn de meserie, a venit pe scena iUmor, sezonul 14, ca să îi încânte pe Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo cu un spectacol care se vede doar în interiorul unui circ. Magicianul Robert Tudor s-a alăturat și el, aflându-se, la final, un detaliu important despre trecutul său profesional!

„Este prima dată când apar la televizor. Actul meu l-am făcut mereu doar în interiorul circului. Pentru mine, este ceva foarte diferit față de aparițiile la televizor. Cred că ce fac eu nu vezi în fiecare zi, un clovn la televizor. Sper ca oamenii să aprecieze.”, a spus concurentul la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Kelly Folco, show total marca Circul Belluci. Cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor pe monociclu

Jason Medini „a transformat scuipatul în ceva artistic” la iUmor, sezonul 14: „Îmi aduce aminte când ne scuipam în fața blocului atunci când era mici”

„Pentru mine, asta e cea mai grea meserie din lume! Să faci oamenii să râdă este foarte greu.”, s-a auzit din culise în momentul în care Jason Medini a intrat pe scena iUmor.

Cu ajutorul Magicianului Robert Tudor, clovnul a executat mai multe scheme senzaționale! Sorbind apa dintr-un recipient, Jason Medini și-a folosit gura pe post de stropitoare, iar magicianul nostru a copiat mișcările „ad-litteram”. Acest lucru a distrat extrem de tare publicul iUmor.

Cea mai tare încercare a fost atunci când clovnul a lansat apa din propria gură pe deasupra lui Robert Tudor. Ulterior, un „duel” între cei doi a făcut deliciul publicului. În mod evident, Jason Medini a ieșit învingător, deorece el a fost cel care a rămas, la final, cu cel mai mult lichid în gură.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Jason Medini la iUmor sezonul 14

Întrebat de către jurații iUmor de unde provine pasiunea pentru această meserie, Jason Medini a oferit următorul răspuns:

„M-am născut la circ, așa că toată viața mea mi-am petrecut-o la circ. Îi urmăream pe ceilalți clovni și copiam ce făceau ei. (...) Lucrez la Circul Bellucci, aici în București.”

„Îmi aduce aminte de copilărie numărul tău... adică când ne scuipam în fața blocului.”, a precizat Cheloo.

„Chiar interesant să transformi scuipatul într-o chestie artistică și se potrivește și cu țara...”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

Jason Medini a primit doar trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea și un dislike din partea lui Cheloo.

Jurizarea a continuat și după afișarea votului. Delia a fost de părere că Magicianul Robert Tudor a exemplificat impecabil numărul, motiv pentru care a întrebat dacă acesta a lucrat la circ înainte: „Prea erau în armonie!”. Iată ce dezvăluire a făcut magicianul nostru în culise:

„Am fost clovn ca tine timp de cinci ani. Toată ziua stăteam cu machiaj alb pe față și zâmbeam. Și cu pantofii ăia mari...”

Citește și: iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Emanuel Cica i-a vrăjit pe jurați cu un număr de magie înfricoșător de bun: „Nu mai dorm la noapte”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Marcelo Cobzariu a intrat în pielea lui Vadim Tudor și a spus ce ar face dacă ar fi președ... iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Oana Moșteanu a revenit cu caricaturile odioase pe scenă. Ce provocare a lansat Cheloo la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x