Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 7 mai. Andy Spigola, comedie mută pe scenă. Delia, în extaz când concurentul și-a dat jos recuzita vestimentară

Concurentul din Italia a venit pe scena de umor din România pentru a interpreta personajul bărbatului fatal și sexy. Deși prestația sa a creat unele contraziceri la jurizare, Delia s-a declarat total cucerită de show-ul de comedie mută la care a asistat.

iUmor sezonul 14, 7 mai. Andy Spigola, comedie mută pe scenă. Delia, în extaz când concurentul și-a dat jos recuzita vestimentară Galerie
iUmor sezonul 14, 7 mai. Andy Spigola, comedie mută pe scenă. Delia, în extaz când concurentul și-a dat jos recuzita vestimentară | Antena 1

Andy Spigola se descrie ca un comedian căruia îi place să se joace cu vizualul, motiv pentru care nu folosește replici în show-urile sale. De asemenea, concurentul a mai recunoscut în fața juraților că prestațiile sale se bazează, de cele mai multe ori, pe stereotipul bărbatului fatal și latin.

Citește și: iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Daniel Ilie aka Varză a dezvăluit ce a putut face în timpul unui show de stand-up de la Pitești

Andy Spigola a oferit un spectacol mut la iUmor, sezonul 14

Într-o liniște deplină, Andy Spigola a intrat pe scena iUmor, sezonul 14 și a stârnit mai multe semne de întrebare în rândul juraților: „Ce crezi că o să facă?”. Ulterior, concurentul a scos un pieptăn roz din buzunarul sacoului, arătându-le juraților că nuanța acestuia se potrivește cu cea a cămășii, a batistei, dar și a șosetelor pe care le purta.

Dublat de vocea Magicianului Robert Tudor, Andy Spigola a făcut, pentru început, tot felul de trucuri de magie cu pieptănul prezentat mai devreme. După ce l-a introdus în buzunarul de la piept, se pare că ustensila de pieptănat părul a apărut, ca prin minune, în buzunarul de la șold.

Surpriza serii a avut loc atunci când muzica a pornit în platou. Cu gesturi extrem de senzuale, concurentul a început să danseze și să fredoneze pe ritmurile melodiei, mișcându-și doar buzele. S-a făcut rumoare în sală în momentul în care Andy Spigola a început să își dea jos, treptat, hainele.

Delia a fost cucerită de tot ce a făcut concurentul, mai ales că au ieșit la vedere și tatuajele de pe corpul său: „Creezi o situație prin care spui mai multe decât dacă ai vorbi... Mi-a plăcut mult și era extrem de carismatic.”

Deliciul serii l-a făcut momentul în care Andy Spigola s-a stropit cu apa dintr-un bidon adus în platou. O explozie de sentimente și țipete s-au auzit în sală: „Ador!”

Ulterior, concurentul a primit și un umeraș pe care și l-a băgat pe cap și l-a scos pe la picioare: „E tras prin umeraș!”, a spus Cheloo.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Andy Spigola la iUmor sezonul 14

Delia a fost plăcut impresionată de spectacolul la superlativ pe care Andy Spigola l-a creat pe scena iUmor, sezonul 14. Cu toate acestea, părerea juratei nu a fost împărtășită și de restul colegilor săi, ea având un moment al contradicțiilor chiar cu Nelu Cortea.

„Bravo! Și frumos și atitudine și stil marca Hollywood.”, a încercat Delia să jurizeze în limba italiană./„Am râs în draci, mi-a plăcut din toate punctele de vedere. Este despre umor și cu umor.”

„Eu am urmărit cu mare interes. Păreți copilul lui Natanticu cu Dan Ciotoi.”, a spus Cătălin Bordea.

Concurentul a făcut o față extrem de comică în momentul în care Cheloo i-a adresat următoarea întrebare: „Ce aduce nou în plan mondial stilul dumneavoastră de dans?”

„Eu nu am înțeles scopul acestui număr, adică am apreciat foarte tare. Mișto atitudinea!”, a continuat Cortea jurizarea, moment în care Delia a intervenit, arătându-se deranjată de lipsa de apreciere venită din partea colegilor ei față de numărul pe care tocmai l-au vizionat. Jurata a ținut să precizeze următoarele: „Oameni buni, este un spectacol ce a făcut! A fost comic! (...) Uite aici nu mă înțeleg cu Nelu! Nu rezonăm la aceleași poante.”

Într-un final, concurentul a oferit și o replică, explicând pe ce se bazează spectacolul său: „Eu cred că e o comedie bazată pe ceea ce vezi. E o comedie mută. Și da, îmi place să mă joc puțin cu stereotipul bărbatului fatal... latin. Ăsta este stilul meu, dar nu e ceva filosofic la mijloc.”

Cu toate acestea, Andy Spigola a primit doar două like-uri din partea Deliei și a lui Cortea și două dislike-uri din partea lui Cheloo și Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Emanuel Cica i-a vrăjit pe jurați cu un număr de magie înfricoșător de bun: „Nu mai dorm la noapte”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 7 mai. Alexandru Lucian Gherasim a venit cu o livrare specială de glume. Așa arată o zi din viața unui... Teodora Nedelcu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x