Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Carmen Belensi a revenit să-l cucerească pe Cheloo. Cu cine s-a sărutat pasional de această dată

Originală și naturală, concurenta este deja celebră atât pe TikTok, cât și la iUmor. Numai că faima de care se bucură nu o împlinește, spunând că mai are nevoie de un singur lucru: iubire. Rămâi până la final să vezi cu cine a cuplat-o Cheloo, ca să scape de ea și de această dată!

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Carmen Belensi a revenit să-l cucerească pe Cheloo. Cu cine s-a sărutat pasional de această dată Galerie
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Carmen Belensi a revenit să-l cucerească pe Cheloo. Cu cine s-a sărutat pasional de această dată | Antena 1

Carmen Belensi a revenit pe scena iUmor, sezonul 14, cu multe surprize pentru jurați. Cu un număr extrem de spontan și haotic, concurenta a reușit să facă show până la final.

Clar și răspicat, Carmen Belensi a dat de înțeles că tot Cheloo a rămas candidatul ideal pentru rolul de iubit, iar, de această dată, a venit să-l impresioneze cu celebrul dans al lui „Wednesday”. Numai că juratul nu i-a căzut nici acum în mreje, ba chiar și-a găsit un nou colac de salvare, tocmai în public:

„O să fac celebrul dans a lui <<Wednesday>>. O să-l impresionez pe Cheloo după ce o să-mi dau jos rochia.”

Citește și: iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Carmen Belenesi, sărut pasional cu Mihai Bendeac. „Vine rândul tău, Cheloo”

Carmen Belensi și-a întâlnit dragostea adevărată la iUmor, seznonul 14: „Sărutul anului!”. Tocmai Cheloo a jucat rolul lui Cupidon!

Datorită unui clip care s-a viralizat rapid pe platforma de divertisment TikTok, dar și a prezenței sale notorii pe scena iUmor, concurenta a fost rapid recunoscută de Delia, dar și de Nelu Cortea.

La rândul său, Karenna, așa cum mai este cunoscută, nu s-a lăsat impresionată de noua formulă de jurați, căutându-l cu privirea, în schimb, pe Mihai Bendeac, cu care avusese un sărut pasional chiar în sezonul trecut: „Lipsește iubitul meu cu care m-am sărutat și toți de pe TikTok mă întreabă cum a fost acel sărut pasional!”

Ulterior, Delia a intervenit pentru a le face introducerea noilor colegi de la masa juriului. Numai că prezentările s-au transformat, în scurt timp, într-un moment hilar, jurata făcând o gafă de zile mari: „El este Bogdănel și el este Neluțu!”, moment în care i s-a suflat în cască că nu există niciun „Bogdănel”.

După ce s-a potolit din râsul obsesiv, jurata a anunțat că vrea să folosească Jokerul, dar nu în orice fel, ci cu scopul de a-l obliga pe Cătălin Bordea să o sărute pe Karenna Veverița: „Ea a primit un pupic data trecuta și chestia asta i-a dat peste cap toată viața și pe ea o ajută în cariera ei...”, a explicat Delia.

Dar pentru că juratul nu a putut să onoreze cerința colegei, Cheloo știa că avea să urmeze rândul lui, motiv pentru care s-a uitat în sală și în acel moment a văzut o „sclipire” din public: „Am văzut în întuneric doi ochi care își strigau iubirea neîmpărtășită și am spus: <<Luci, tu ești candidatul pentru această misiune periculoasă!>>”/„Luci este vedeta sezonului!”, s-a auzit din platou.

„În momentul ăsta tu faci ceva pentru mine. Pup-o pe trompetă!”, a continuat Cheloo, făcând un pact cu Luci, de altfel, un băiat cu experiență pe scena iUmor.

Și în acest fel, Cheloo a preluat rolul lui Cupidon și a unit cele două destine, având loc „sărutul anului” la iUmor, sezonul 14: „A fost un sărut lung și adânc!”, a povestit Delia la testimoniale.

Deși concurenta îl dorea, în continuare, pe Cheloo, având chiar și o fantezie: „Vezi că tu urmezi! (...) Deja îmi imaginez cum merg cu tine în mijlocul mării sau pe vârful muntelui și am fantezii să se uite Delia la noi!”, s-a mulțumit până la urmă și cu sărutul pasional pe care l-a avut cu Luci, sărut care avea să continue și în culise.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Carmen Belensi la iUmor sezonul 14

Jurații nu au avut prea multe cuvinte de spus în legătură cu numărul haotic creat de Carmen Belensi pe scena iUmor. Iar pentru că show-ul nu se terminase aici, chiar înainte să se afișeze voturile, concurenta a cerut să îi mai fie permis un dans: „E chiar dansul lui Wednesday!”, a intonat Delia.

În timpul dansului, concurenta și-a dat rochia jos, scoțându-și la iveală formele pline și arătându-i lui Cheloo ce a pierdut.

Iar pentru că jurații iUmor erau curioși să vadă ce le-a pregătit pe mai departe Carmen Belensi, i-au dat patru like-uri: „Mi-am zis că eu sunt motivul pentru care ea nu reușește niciodată și am zis să repar această greșeală.”, a completat Cheloo la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Violeta Niculae, bunica care a testat papilele gustative ale juraților: „Nu dau limbuță”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mihaela Pripici a oferit un material savuros de stand-up despre aventurile ei ca locuitor î... iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Laur Drăgan a încercat să îi cucerească pe jurați cu glume despre etnia sa: „Nu e original ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x