Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mădălin Ghioc a revenit cu numărul specific de ironii la adresa celor mai proaspete subiecte de știri

În vârstă de 29 de ani, concurentul s-a întors pe scena iUmor, după ce a mai „colindat” de două ori platoul de comedie și a ajuns, de fiecare dată, până în finală: „A treia oară e cu noroc!”. Iată dacă jurații au apreciat „sinteza” făcută de această dată!

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mădălin Ghioc a revenit cu numărul specific de ironii la adresa celor mai proaspete subiecte de știri Galerie
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Mădălin Ghioc a revenit cu numărul specific de ironii la adresa celor mai proaspete subiecte de știri | Antena 1

Un bun observator, Mădălin Ghioc a avut o revenire spectaculoasă pe scena de umor, arătând că și-a făcut temele și de această dată! Concurentul a tratat, în aceeași manieră ironică, cele mai fierbinți și sensibile subiecte din politica românească și nu numai!

Citește și: iUmor sezonul 14, 11 martie. Ionuț Țigănescu a folosit comedia ca să facă dreptate. Ironii savuroase care merită ascultate

Mădălin Ghioc a făcut glume despre Austria și România la iUmor, sezonul 14: „Eu aș vrea să văd știrile așa la televizor”

Citind de pe celebra foaie cu notițe, Mădălin Ghioc a „livrat”, în ediția cu numărul 14, ironii la adresa austriecilor, din care nu au fost scutiți nici românii. Iată cum a sunat o parte din materialul său:

„Probabil ați crezut că ați scăpat de mine, dar nu, sunt tot eu! Băiatul care citește de pe foi, pentru că sunt prea prost ca să le învăț. S-au întâmplat atât de multe, nu v-am mai văzut de când era Bendeac aici... La fel de multe s-au întâmplat și în România! (...) Cu două lucruri ne-am luptat anul acesta și am pierdut de fiecare dată: intrarea în Schengen și intrarea în Comarnic.”, a început Mădălin Ghioc pe scena iUmor, sezonul 14.

„Astăzi vom discuta despre Austria. Pentru cei ce nu sunt puși la punct cu știrile, Austria a refuzat intrarea României în Schengen, când toată lumea era de acord, dar asta îmi amintește și de ultimul sezon iUmor, când toată lumea era de acord să trec mai departe, mai puțin austriacul de Cheloo. (...)”

„În Austria s-a născut Mozart, mare compozitor, a creat zeci de opere, printre care și <<Răpirea din Serai>>, pe care românii au luat-o și au făcut-o carpetă. Dar asta nu este tot, pentru că și în România avem micul Mozart, care a compus: <<Mă doare la bass>>, iar austriecii au început să ne ia gazele când au auzit asta. Se spune că nu vedem pădurea din cauza copacilor, dar asta e o zicală care nu mai are valoare azi, pentru că pădurile noastre au fost tăiate de austrieci.”

„(...) Iarna este o tradiție la noi. Românii se duc în Austria la ski, ceea ce este de înțeles când trenul până în Austria este mai ieftin decât un salam cu pâine și trei kilograme de cartofi de la noi. (...) Tot la Eurovision, Austria a dat lumii Femeia cu barbă. Mai sunt și alte asemănări: și la ei și la noi se fură, mai ales că și la ei sunt tot ai noștri!”, replică care i-a amuzat pe Cătălin Bordea și Cheloo.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Mădălin Ghioc la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au apreciat modul inteligent prin care Mădălin Ghioc alege să ia la roast subiectele cotidiene. Cu toate acestea, Nelu Cortea a ținut să îi reproșeze că nu s-a ridicat la măsura așteptărilor.

„Mădălin are niște numere așa mai pe politică, cu ce s-a mai întâmplat, ce a mai fost pe la știri în ultimul an, face așa un rezumat.”, a spus Delia la testimoniale.

„Eu aș vrea să văd știrile așa la televizor.”, a jurizat Cătălin Bordea.

„Ai avut atitudinea unui număr mai bun decât a fost. Mi-ai ridicat așteptările mai mult decât trebuia.”, a spus, în schimb, Nelu Cortea.

„Felicitări! Ai un vot admirativ în această seară... Nu-ți mai face cruce, că-l retrag. Îmi place ce a făcut băiatul ăsta.”, a jurizat Cheloo în stilul caracteristic.

Mădălin Ghioc a primit trei like-uri din partea lui Cătălin Bordea, Cheloo și a Deliei și un dislike din partea lui Nelu Cortea: „Tu ești românul ăla de nu vrea să intrăm în Schengen!”, i-a „reproșat” Cătălin Bordea colegului din stânga.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Berrari au făcut show pe note de folclor urban. Momentul savuros la care merită să dai „play”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Laur Drăgan a încercat să îi cucerească pe jurați cu glume despre etnia sa: „Nu e original ... iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Jelly Boy, un număr greu de digerat pentru privitori. Nelu Cortea a bifat o altă experiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x