Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Baba Anxi a băgat anxietatea în juriul iUmor. Cheloo: „A lansat un val de teroare!”

Anxietatea pare să nu ocolească pe nimeni, nici măcar pe jurații de la iUmor. Baba Anxi le-a scos la suprafață cele mai întunecate frici juraților de la emisiune.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Baba Anxi a băgat anxietatea în juriul iUmor. Cheloo: „A lansat un val de teroare!” Galerie
iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Baba Anxi a băgat anxietatea în juriul iUmor. Cheloo: „A lansat un val de teroare!” | Antena 1

Baba Anxi a speriat juriul apărând lângă masa acestuia aproape din neant, așa cum apar toate fricile. Ea a trezit toate temerile și îndoielile bine ascunse ale juraților, impresionându-i cu acuratețea ei.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Baba Anxi, numărul care a scos la iveală cele mai adânci anxietăți ale juraților

„Nu puteam să-mi iau ochii de la negii ăia”, declară Delia.

„A lansat un val de teroare”, mărturisește Cheloo, care a stat cu ochii pe colegii din juriu pentru a le vede reacțiile.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Karla Mariah Petre a revenit să își întâlnească alesul: „Sper la o cerere în căsătorie”

„Oamenii rând de mine sau de glumele mele?” spune Baba Anxi în discursul ei pentru Cătălin Bordea. Juratul a recunoscut că i-a fost frică, însă i-a dat o replică acidă: „Nu te vei mai întoarce niciodată!” Juratul a dorit să fie difuzat momentul în care ”a dat de pământ” cu Baba Anxi.

Nici Cosmin Natanticu nu a scăpat de înțepăturile Babei Anxi. „Ce mai face Lizi? Datorită ei mai văd și eu câteva momente de pauză”, îi transmite ea.

Și Delia a fost atenționată de Baba Anxi. Chiar dacă aceasta încearcă să-și ascundă anxietatea, îi dă târcoale o îndoială: „Oare mai sunt relevantă?” Delia a fost de acord cu discursul Babei Anxi. Iar Cosmin Natanticu a recunoscut că îl sperie momentul.

„Unicul om care îmi dă mie anxietate”, îi spune lui Cheloo. Baba Anxi se înclină în fața juratului supranumit ”Măcelarul de la iUmor”. „Când o să mor ce o să scrie în necrolog: jurat sau înjurat?”

Cosmin Natanticu însă consideră că anxietatea lui Cheloo este să nu devină om normal.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Ruxandra și Roxana s-au luat la bătaie pe scenă. Motivul a fost unul complet neașteptat

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

Claudia este actriță, dar și mamă și a început să inventeze personaje pe Instagram.

Delia consideră că este foarte bun personajul. „Și dacă n-ai, îți dă”, zice ea.

„Mie deja mi-e frică de personajul ăsta și mă simt deocheat”, spune Natanticu.

Pe Bordea nu l-a mișcat foarte mult momentul, iar roast-ul nu i s-a părut amuzat. „A fost o anxietate pe care o ții sub control”, a mărturisit el.

Jurații au considerat că și-a intrat foarte bine în personaj. Astfel că Baba Anxi a primit trei like-uri, de la Delia, Natanticu și Cheloo, și un dislike, de la Cătălin Bordea.

Citește și: The Free Tenors, moment savuros de stand-up comedy muzical pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Ce a zis Delia

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Bogdan Botez, numărul la care Bordea și Natanticu au jurizat în timp ce au făcut ge... iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Ștefan Sorin Boris, numărul care va dezamăgi toți bombardierii de acasă. Ce i-a lip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x